Vedete din Romania

#lee sun-kyun #bilet adio #actor #deces

Lee Sun-kyun, actorul din filmul ”Parasite”, a fost gasit mort intr-o masina. I-ar fi lasat sotiei un bilet de adio

Actorul sud-coreean Lee Sun-kyun, cunoscut pentru interpretarea sa in filmul "Parasite", castigator al premiului Oscar in 2020, a fost descoperit mort in ceea ce pare a fi un caz de sinucidere, conform agentiei de presa sud-coreene Yonhap, citata de AFP. La varsta de 48 de ani, actorul a fost gasit intr-un vehicul in centrul capitalei Seul, conform politiei citate de agentia Yonhap.

Inainte de a pleca de acasa, Lee Sun-kyun a scris un bilet de adio, iar sotia sa a alertat politia dupa ce a gasit mesajul. Actorul era subiectul unei anchete a politiei pentru suspiciuni de consum de cannabis si alte substante psihotrope.

Scandalul legat de acuzatiile de consum de substante interzise i-a afectat imaginea de actor de succes, conducand la pierderea unor aparitii televizate si contracte de publicitate. Lee Sun-kyun a fost recunoscut pentru participarea sa in filme regizate de Hong Sang-soo, precum "Nobody's Daughter Haewon" din 2013. Cu toate acestea, consacrarea internationala a venit odata cu rolul sau in "Parasite", regizat de Bong Joon-ho, un film ce a castigat recunoastere mondiala pentru povestea sa captivanta despre lupta unei familii sarace pentru a-si imbunatati statutul social.

Cu ceva timp in urma, actorul isi cerea scuze public pentru acuzatiile care i se aduc. "Imi cer sincer scuze pentru ca am dezamagit multi oameni fiind implicat intr-un incident atat de neplacut. Imi pare rau pentru familia mea care indura o durere atat de grea in acest moment (...) Inca o data, imi cer scuze sincere tuturor", declara Lee Sun-kyun jurnalistilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare