Vedete din Romania

#biopsie #tumoare #operatie #andreea marin #cancer

Andreea Marin, suspecta de CANCER! I-a fost extirpata o tumoare de 800 de grame. “Asteptarea te omoara”

Andreea Marin a trait momente de cumpana. Zana Surprizelor a povestit ca a trecut printr-o operatie inspaimantatoare, fiind suspecta de cancer.

 

Medicii au fost nevoiti sa-i indeparteze o tumoare de 800 de grame, tumoare care apoi a fost trimisa la analize pentru a se depista daca este maligna sau benigna.

Vedeta nu a tinut secret cosmarul prin care a trecut. Aceasta a povestit faptul ca a ajuns pe masa de operatie, dar si ca a primit un diagnostic sumbru, iar pana la asteptarea rezultatelor nu a fost deloc o perioada usoara pentru diva.

Andreea Marin a avut o excrescenta in zona cervicala si a ajuns la medic. Acesta a descoperit ca avea o tumoare si a sfatit-o pe vedeta sa o indeparteze. De aici pana la operatie a mai fost doar putin. La scurt timp, Zana Surprizelor a ajuns pe masa de operatii, unde i-a fost indepartata tumoarea. Cea mai grea perioada a fost asteptarea biopsiei.

“Stim foarte bine ca fara sanatate nu avem mai nimic. Am avut norocul sa intalnesc un medic deosebit, de o rara calitate umana. Am capatat incredere cunoscand multi pacienti ce au trecut prin mainile lui si mi-am spus ca aici, acasa, vreau sa ma operez si eu. Problema mea de sanatate a implicat riscuri, dar Dumnezeu a fost cu mana pe umarul meu si ii multumesc”, a declarat Andreea Marin, potrivit evz.ro. 

In urma operatiei, medicii au extras o tumoara de 800 de grame.  

“Mi-au scos doi pumni de celule crescute haotic pe corpul meu. 800 de grame de tumoare. Aveam cocoasa aceea in spate, care crescuse din senin. Asteptarea te omoara. E greu de descris in cuvinte ce simti in acele momente, pana vine rezultatul”, a povestit Andreea Marin.

Vedeta a fost nevoita sa astepte timp de doau saptamani rezultatele biopsiei. Din fericire, analizele au aratat ca Andreea Marin a avut o tumora benigna.

“Am trecut printr-o bopsie. Am fost unul dintre pacientii norocosi. Am avut doar de extirpat ceva. Altii nu sunt asa norocosi. Eu sunt un om puternic, ma stiti doar, dar asa e, asteptarea te omoara”, a mai spus vedeta Surprizelor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare