Vedete din Romania

#la bloc #americanu #pro tv #serial

Cine si-l aminteste pe Americanu’ din „La Bloc”? Actorul a dezvaluit cati bani a facut datorita serialului de la PRO TV

In anul 2002, PRO TV aduce in atentia publicului un serial de comedie, „La Bloc”, difuzat aproape zilnic. Din distributie facea parte si Emil Mitrache, pe care publicul larg il stie drept Americanu`.

Recent, actorul a fost invitat in podcastul lui Catalin Maruta, iar acesta din urma a vrut sa afle ce salariu avea Emil Mitrache, tinand cont ca serialul era lider de audienta, fiind una dintre cele mai urmarite productii din Romania acelor vremuri.

„Nu prea ne plateau bine, era decent la cat munceam. Noi incepeam la ora 09.00 dimineata in fiecare zi si terminam la 21.00, dar noi bagam pana la 23.00, chiar 01.00 noaptea si dupa ne duceam acasa. Si la 09.00 dimineata sa fim inapoi. Trei luni, zi de zi. Cam 250 de dolari la cursul PRO TV, nu la cursul BNR, adica, putin mai jos. Erau 250 de dolari pe episod, noi faceam doua episoade pe zi si erau difuzate patru pe saptamana. Sunt un tip foarte chibzuit, problema era asa: nu stiai exact cand vin banii, pentru ca nu aveam o zi de plata. Ianuarie era goala, trei luni vara era gol... Daca faci o medie, pe 12 luni nu ies chiar asa”, a spus Americanu` din „La Bloc”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului