Vedete din Romania

#5gang #selly # vlogger #productie film #prejudiciu #statul roman #film

Selly si-a luat teapa de la statul roman. Ce prejudiciu urias i-a adus vlogger-ului

Selly si-a luat teapa de la statul roman. Vlogger-ul a povestit ca statul trebuia sa-i achite un prejudiciu urias, insa acesta nu a vazut banii niciodata.

 

Vlogger-ul a povestit ca statul trebuia sa-I achite un prejudiciu de 100.000 de euro, dar nu a vazut banii nici pana in aceasta zi. Acesta a precizat ca nu a primit finantarea pentru filmul “5GANG: Un altfel de Craciun”, care a fost lansat in anul 2019, declarand ca acest lucru este o mare rusine pentru Romania. 

"Strict financiar vorbind, strict financiar vorbind si fara sa punem, stiu eu, sentimente sau alte lucruri la mijloc, cea mai mare teapa pe care am luat-o a fost de la statul roman. Nici pana in ziua de astazi nu ne-a virat finantarea pentru primul film pe care l-am coprodus, pentru filmul «5 GANG»”, finantare cu toate actele semnate si cu absolut totul in regula, nu suntem singurii.

Este un prejudiciu de aproximativ 100.000 de euro si a fost o rusine pentru Romania pe plan mondial”, a spus Selly in emisiunea 40 de intrebari, moderata de Denise Rifai, la Kanal D.

“5GANG: Un altfel de Craciun”, incasari record

In ciuda faptului ca Selly nu a primit banii promisi, filmul a genrat incasari recod. Doar in faza de presale au fost vandute peste 10.000 de bilete. “5GANG: Un altfel de Craciun” a devenit primul film romanesc cu incasari record, dpa 1989 in coace. Acesta a fost insa detronat apoi de filmul “Teambuilding”.

“A fost neasteptat pentru noi sa atingem si recordul asta. Tot ce am urmarit cu acest film este sa ne indeplinim un vis de a spune o poveste despre noi si despre prietenia noastra. Acest rezultat demonstreaza inca o data faptul ca suntem o fata nu numai in online, ci si in offline, cu o comunitate uriasa si foarte implicata in ceea ce facem. Transmit multumiri echipei si tuturor celor care si-au rupt din timp pentru a vedea 5GANG: Un altfel de Craciun. Este un proiect in care am investit nu doar timp, ci si emotii si sentimente. Faptul ca atat de multi oameni au venit sa-l vada ne face foarte fericiti si ne motiveaza sa muncim mai mult si sa facem lucruri si mai mari in 2020.”, a declarat Selly.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare