Vedete din Romania

#victor cornea #andreea balan #despartire

Andreea Balan si Victor Cornea, nevoiti sa se desparta. "Ne luam ramas bun"

Andreea Balan si Victor Cornea, un cuplu solid din lumea showbiz-ului, se afla momentan pe drumuri separate. Chiar daca nu este vorba despre o despartire definitiva, ci mai degraba despre o scurta pauza, artista a fost obligata sa se intoarca in Romania, in timp ce tenismanul a plecat in Chile pentru un nou turneu.

Dorul i-a cuprins pe amandoi la scurt timp dupa ce au luat avioane diferite. De obicei, Andreea isi insoteste iubitul in turneele sale din diverse colturi ale lumii, iar recent au fost impreuna in Rio de Janeiro. Dupa incheierea turneului, artista a trebuit sa se intoarca acasa, insa gandurile ii sunt tot la Victor. Ea a impartasit pe retelele de socializare un clip video si un mesaj despre viata lor si despre modul in care gestioneaza distanta si dorul.

„Deseori ne luam ramas bun in aeroport si zburam spre destinatii diferite. Aseara, in Rio, am avut portile de imbarcare in acelasi loc si cu greu ne-am dezlipit unul de celalat. Eu am zburat spre casa, si el la un nou turneu, in Chile. Un jucator de tenis profesionist din top 100 mondial (Victor este pe locul 64 in lume si singurul roman in top) este plecat de acasa 40 de saptamani pe an, iar viata sa se desfasoara printre avioane, in diferite tari si hoteluri in fiecare saptamana. E nevoie de o forta mentala foarte mare si de o determinare foarte puternica, ca in fiecare saptamana sa o iei de la capat la un alt turneu cu acelasi entuziasm si placere, indiferent de ce rezultat ai avut la cel precedent. Victor Cornea, ai toata admiratia mea, pentru tot ce esti, pentru putere, ambitie, determinare si pentru tot ce ai realizat si vei realiza, si-ti multumesc pentru iubirea sincera si minunata pe care o traim si pentru ca mergem mana in mana pe acest drum called life”, a fost mesajul transmis de Andreea Balan, pe Instagram.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare