Vedete din Romania

#mioara roman #oana roman #cornel pasat

Cornel Pasat, mesaj emotionat pentru fosta sa iubita, Oana Roman, dupa moartea Mioarei Roman

Cornel Pasat, fostul partener al Oanei Roman, a fost profund socat cand a aflat de trecerea in nefiinta a Mioarei Roman. Dupa vestea tragica, numeroase figuri publice au transmis mesaje de condoleante, iar printre acestea s-a numarat si Cornel Pasat.

Chiar in ziua in care Oana Roman a facut anuntul trist, Cornel Pasat a fost contactat de presa, iar el a recunoscut ca stirea decesului mamei fostei sale iubite l-a intristat profund, chiar daca ei si Oana s-au despartit de ani de zile.

„M-ati luat pe nepregatite, nu aflasem inca, este o veste foarte trista. Imi pare foarte, foarte rau, toate gandurile bune pentru doamna Mioara Roman, Dumnezeu sa o odihneasca in pace si sa aiba grija de sufletul ei frumos! Mi-o amintesc ca pe o doamna extrem de eleganta, un exemplu de educatie si de rafinament. Tot timpul mi s-a parut a avea un suflet tanar”, a declarat Cornel Pasat pentru Playtech.ro.

Cu toate ca legaturile dintre el si Oana Roman s-au rupt in momentul despartirii lor, Cornel Pasat a ales sa ii transmita un mesaj de sprijin fostei sale iubite. „Condoleante! Ii transmit Oanei toate gandurile mele bune si sa fie puternica! Stiu ca in ultima vreme a avut foarte multa grija de mama ei, a iubit-o foarte mult. Ii doresc Oanei sa treaca peste greutatea asta, nu o sa fie deloc usor. Sincere regrete si sunt alaturi de ea, acum, la greu”, a mai spus dansatorul, pentru sursa citata anterior.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului