Vedete din Romania

#priveghi #mioara roman #petre roman #jurnalisti

Petre Roman a mers cu flori albe la priveghiul Mioarei Roman. Cum a reactionat in fata jurnalistilor

Momente dureroase la priveghiul Mioarei Roman: Oana si Catinca, au plans langa catafalcul mamei lor. Petre Roman, fostul premier si sotul ei timp de 34 de ani, a venit si el sa-i aduca un ultim omagiu, aducand un buchet de flori albe.

Sicriul alb al Mioarei Roman a fost transportat la Biserica Sfantul Gheorghe cel Nou pentru ultima slujba, insotit de o limuzina gri si de membri ai familiei si prieteni apropiati. Intr-o atmosfera incarcata de tristete, Oana si Catinca si-au exprimat durerea in lacrimi, in timp ce sicriul era asezat in biserica pentru slujba de adio, oficiata de mai multi preoti.

Petre Roman, vizibil afectat, a refuzat sa faca declaratii presei si a intrat in biserica cu un aer abatut. „Nici să nu îndrăzniți să mă întrebați ceva acum!”, le-a spus Petre Roman jurnalistilor. Apo, Petre Roman a petrecut doar 3 minute în interiorul bisericii, lângă catafalcul fostei sale soții. În acest scurt interval de timp, el a depus florile la sicriu și și-a luat rămas bun de la Mioara.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare