Vedete din Romania

#Adda #schimbare de look #look

Adda a renuntat la parul albastru. Cantareata a facut o noua schimbare de look

Adda a adoptat recent o noua nuanta de par, renuntand la albastru in favoarea unei culori aramii. Aceasta schimbare de imagine a fost primita cu entuziasm de catre fanii sai, care au laudat alegerea cantaretei.

 

Adda, una dintre cele mai iubite artiste din Romania, demonstreaza din nou deschiderea sa catre transformari in ceea ce priveste aspectul sau. De data aceasta, ea a colaborat cu un hairstylist pentru a adera la tonurile specifice sezonului toamna.

Dupa ce a surprins pe toata lumea cu parul albastru acum doua luni, artista a primit numeroase cuvinte de lauda pentru noul sau look. Cantareata a renuntat la albastru si a optat pentru o nuanta aramie, care o avantajeaza si o intinereste intr-un mod admirabil. Fanii au fost impresionati de schimbare si si-au exprimat aprecierea pentru noul aspect al artistei, dupa ce au vazut imaginile publicate online.

 

”Cel mai bine te prinde culoarea asta”, ”Ce frumos iti sta cu aceasta culoare. Minunata”, ”Ooo, da! Imi place cum iti sta”, ”Te prinde extraordinar de bine”, ”Iti sta foarte bine cu noua culoare. Esti in ton cu toamna”, ”Iti sta bine, oricum esti frumoasa cu orice”, ”Te prinde bine culoarea, tunsoarea e frumoasa”, au fost doar cateva dintre comentariile fanilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare