Vedete din Romania

#anamaria prodan #iulia albu #motiv #atac

Anamaria Prodan, atac la Iulia Albu! Ce a deranjat-o pe impresara: „Am ajutat-o atunci când și cu găina pe cap nimeni nu-i dădea atenție”

Anamaria Prodan a aparut zilele trecute la „America Express”, acolo unde i-a ajutat pe Catalin si Romica Tociu, din echipa carora a facut parte pentru putin timp.

In momentul in care Anamaria Prodan si-a facut aparitia in emisiune, Iulia Albu, concurenta si ea la „America Express”, nu s-a putut abtine si a facut un comentariu rautacios la adresa fostei sotii a lui Laurentiu Reghecampf.

„Tot cartierul il are pe mana. Anamaria Prodan a reintrodus maioul tetra in vietile noastre. Credeam ca l-am ingropat odata cu anii 2000”, a spus Iulia Albu.

In timpul emisiunii, Anamaria Prodan nu a auzit comentariul Iuliei Albu, insa apoi, contactata de jurnalistii de la Click, impresara a vorbit despre momentul deloc placut.

„Despre doamna de care ma intrebati nu vreau sa comentez, caci as da prea multa importanta celor care se catara pe spatele meu sa apara prin ziare. Nu ma uit la comentarii si chiar nu am prietenie cu nimeni. Am cercul meu mic de prieteni, dar cu mare valoare intelectuala si spirituala. Eu sunt Anamaria Prodan si nu am cum sa dau atentie acestor doamne.

Imi aduc aminte insa ca am ajutat-o in viata asta pe aceasta doamna enorm si sunt mandra de acest lucru. Am ajutat-o atunci cand si cu gaina pe cap sau in brate nimeni nu ii dadea atentie. I-am luat apararea!

Asa se vede caracterul oamenilor, caci cel ce vorbeste urat de cel ce i-a dat o paine sa manance se va intoarce mereu sa muste mana care-l hraneste toata viata. Tine de educatie, maretie si omenie. Sa-i dea Dumnezeu minte, fericire si multa sanatate”, a spus Anamaria Prodan pentru sursa citata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare