Vedete din Romania

#sora ronei hartner #rita #scandal #custodie

Scandalul continua! Sora Ronei Hartner afirma raspicat ca fiica artistei ramane la ea: „Rita Sumayla nu va fi incredintata tatalui”

De cand Rona Hartner a murit si a fost inmormantata, in familia acesteia pare ca a izbucnit un razboi la care nimeni nu s-ar fi asteptat.

Rocco Sedano, barbat de care artista se despartire de mai mult timp, dar alaturi de care are o fiica, pe Rita Sumayla, si-a facut aparitia la inmormantarea Ronei Hartner, chiar daca nimeni nu se astepta la acest lucru.

Din cate se pare, barbatul a venit in Romania pentru a fi alaturi de fiica lui, Rita Sumayla, care sufera enorm dupa ce si-a pierdut mama, pe Rona Hartner. Doar ca familia artistei nu vede deloc cu ochi buni aparitia barbatului.

Rinda Hartner, sora artistei, afirma ca barbatul a venit in Romania pentru ca si-ar dori sa o ia alaturi de el pe Rita Sumayla, care nu stie momentan in ce directie sa se indrepte, deoarece e daramata dupa ce i-a murit mama, de care era foarte apropiata. Doar ca sora Ronei Hartner nu vrea deloc sa-si lase nepoata la barbatul care ii este tata biologic.

„Rita Sumayla nu va fi încredintata tatalui. Si nu e razboi nicaieri. El a fost absent 15 ani, asa ca nu poate aparea din senin sa ia fata. Noi nu vrem razboi sau scandal, pentru ca nu ajuta cu nimic si mai mult rau face fetei, care si asa e suparata. O sa urmam testamentul Ronei cu ce a scris ea si ce a vrut si o sa-i respectam dorinta”, a spus Rinda Hartner, sora Ronei Hartner.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului