Vedete din Romania

#imagini de pe patul de spital #Alina Laufer #accident masina

Alina Laufer, imagini tulburatoare cu copiii pe patul de spital, dupa accidentul de masina: "Au trecut printr-o experienta traumatizanta"

Dupa accidentul auto suferit recent, fosta sotie a lui Jorge a facut dezvaluiri emotionante despre cei doi gemeni pe care ii are cu Ilan Laufer. Alina era constienta ca micutii sunt puternici, dar nu se astepta la o alta incercare atat de dificila.

 

Pe 26 august, Ilan Laufer, fostul ministru al Mediului de Afaceri, Comertului si Antreprenoriatului,  a fost implicat intr-un accident in Campina. In masina se aflau si sotia sa, impreuna cu cei doi gemeni ai cuplului.

Un sofer care nu a acordat prioritate a intrat in coliziune cu masina condusa de fostul oficial. Incidentul a avut loc pe Bulevardul Carol I din Campina, cand soferul altui autoturism a virat la stanga pentru a intra in curtea sa, insa nu a acordat prioritate.

Alina Laufer a dezvaluit detalii despre starea gemenilor dupa acest incident rutier din Campina. Sotia lui Ilan Laufer avea incredere in rezistenta celor doi copii de la nastere, iar acum este recunoscatoare ca ranile suferite au fost minore. Blondina a fost externata din Spitalul Bagdasar Arseni din Bucuresti, dar ramane afectata de experienta traumatizanta. Totusi, este mandra de curajul exceptional pe care gemenii l-au aratat in aceasta situatie dificila.

 

„Sunt atat de mandra de copiii mei frumosi si curajosi, care au trecut printr-o experienta traumatizanta ca niste eroi! Stiam de cand i-am nascut ca sunt niste supravietuitori, dar nu ma asteptam ca Dumnezeu sa-i mai puna la inca o incercare.

Acum suntem bine, ieri am venit acasa de la spital, ei sunt la fel de jucausi ca inainte, dar noi, parintii lor, incercam sa ne revenim dupa spaima si sa nu mai retraim acele momente de cosmar.

Asa a fost sa fie, inca un moment in familia noastra care sa ne uneasca si mai mult si sa ne faca sa-i multumim Domnului in fiecare zi ca ne ocroteste si ca ne iubeste atat de mult”, a scris Alina Laufer pe pagina de Instagram.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare