Vedete din Romania

#pro tv #serial #dana rogoz #actrita

Dana Rogoz revine pe TV. In ce serial va juca actrita

 

Desi nu a mai aparut de mult timp in productii TV, Dana Rogoz se intoarce pe micile ecranele in serialul "Groapa".

Incepand cu toamna, incepand cu 16 septembrie, de la ora 20:00, Pro TV va prezenta in fiecare sambata serialul "Groapa". Actrita a oferit informatii privind personajul sau in acest serial.

„M-am bucurat foarte mult, pentru ca e distributie absolut minunata, ma bucur sa revin asa, ca actrita intr-un serial regizat si alaturi de o echipa de actori fabulosi. Efectiv m-am intors intr-o echipa super entuziasta, care face cu pasiune chestia asta, care se implica foarte mult, este o bucurie. Este si o provocare profesionala si o bucurie reala ca am sansa sa gasesc oameni cu chef de a face lucrurile bine”, a declarat Dana Rogoz pentru Impact.

„Joc rolul lui Mari, care este o fata tare buna, foarte sensibila, orfana, crescuta de familia Vlahu. In prezent este menajera practic in casa lor, dar cu fiecare nou episod apare o poveste din trecutul ei, din istoria ei, care complica foarte mult lucrurile si e frumos cum se descopera asa.

Eu filmez destul de mult in Bucuresti, sincer. Am filmat si la Giurgiu, dar mai mult in Bucuresti, deci sunt o norocoasa. Oricum am avut un program atipic de filmare, nu mi s-a mai intamplat pana acum la un serial sa filmez multe zile la rand in intervalul 4.00 dupa amiaza – 4.00 dimineata. Cele 12 ore de lucru erau cumva mai mult pe timpul noptii, pauza de masa era la ora 11.00 noaptea, adica iei pranzul la 11.00 noaptea si da, desigur la 8.00 dimineata trebuia sa fiu treaza, sa fiu cu Lia si cu Vlad, dar cand e asa cu bucurie, cu oameni cu chef si cu pasiune, nu simti asa efortul”, a mai adaugat actrita.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare