Vedete din Romania

#a murit jull nicu #jull nicu #doliu televiziune

Doliu in lumea televiziunii: a murit prezentatorul Jull Nicu, la doar 53 de ani. Care este motivul decesului

 

O veste trista zguduie lumea televiziunii. Jull Nicu, un prezentator si artist iubit de multi romani, a plecat din aceasta lume dupa o indelungata confruntare cu o boala nemiloasa.

Jull Nicu s-a stins, iar vestea devastatoare a fost adusa la lumina de colegii sai de breasla, care au transmis un mesaj induiosator pe o platforma de socializare.

Numele sau real era Iulian Nicolae, insa era mai cunoscut in randul romanilor sub numele de Jull Nicu. Acest talentat artist a fost gazda emisiunii matinale de pe Etno TV si a lasat amprenta sa in serialul de comedie "Moroflencii", unde a colaborat cu alte personalitati importante din sfera muzicii populare.

„Am fost colegi la Etno Tv, multi ani, am realizat lucruri interesante impreuna (emisiuni, sotcom-ul de comedie „Moroflencii”, alaturi de partenerul tau, Puiu „Cucurigii”, Jeni Nicolau, Vali Tache si alti colegi), ai prezentat matinalul aproape de la inceputurile acestei televiziuni,, ai organizat si ai prezentat evenimente, spectacole, nunti, petreceri frumoase, ai cantat parodii si ai inveselit inimile publicului zu de zi.

‘Sanatate inainte de toate’ – o alta emisiune pe care ai prezentat-o cu atata implicare, etc… apoi, deodata, cand cei veniti noi in functie au hotarat sa faca schimbari majore in post, te-ai suparat asa de tare pe toata lumea si pe viata, te-au macinat gandurile si te-ai necajit prea tarem incat pana la urma s-a intamplat ce s-a intamplat, ai plecat definitiv de pe acest pamant, ai ales sa inveselesti ingerii!

Drum lin spre Ceruri, prietenul si colegul nostru, Jull Nicu! Ne-ai frant inimile tutror celor care te-am cunoscut si indragit. Nu te vom uita, vei ramane in inimile noastre prin arhiva de amintiri: poze, filmari, emisiuni, parodii si videoclipul „Toata lumea vrea la mare”, in care ti-ai jucat rolul cu mult talent si mare daruire! Condoleante intregii familii!”, a transmis Lorenna, una dintre prietenele lui Jull.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare