Vedete din Romania

#stare de sanatate jean paler #jean paler spital #jean paler

Ce se intampla in prezent cu Jean Paler, dupa ce a ajuns de urgenta la spital

Jean Paler traverseaza momente extrem de dificile, intrucat, cu cateva saptamani in urma, a fost spitalizat in urma unei crize cardiace. Incidentul a avut loc in timpul unui spectacol pe litoral, iar starea sa de sanatate s-a deteriorat considerabil de atunci.

 

Apreciat ca unul dintre cei mai distinsi si indragiti actori din Romania, Jean Paler si-a cladit o cariera remarcabila, aducand bucurie pe chipurile publicului sau de-a lungul anilor. La varsta de 70 de ani, acest venerabil artist continua sa incante inimile fanilor sai, fapt ilustrat prin participarea sa la evenimentele culturale de pe litoralul romanesc in aceasta vara.

In timpul unei prestatii scenice pe litoral, Jean Paler a suferit o criza cardiaca si a fost transportat de urgenta la spital. Chiar daca era constient de afectiunile sale cardiace anterioare, el a sperat ca aceasta data nu va necesita interventii medicale complexe. Din pacate, circumstantele nu au fost favorabile, iar actorul se afla in continuare internat in sectia de Terapie Intensiva.

„Sunt in continuare la reanimare, la Terapie Intensiva! Nu ma simt bine deloc. Da, trebuie sa mai stau in spital, dar nu stiu cat! Medicii nu ma tin ei aici, ci ma tine boala. Familia mea a venit la mine, este langa mine, nu sunt singur!”, a declarat Jean Paler pentru Click!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului