Vedete din Romania

#reactie razvan fodor #razvan fodor

Razvan Fodor, reactie dura dupa ce un elev din Bucuresti a injunghiat o profesoara: „Sunteti idioti? Ma refer la parinti”

Zilele trecute, in Bucuresti, la Colegiul National „Ion Creanga” din Bucuresti a avut loc o intamplare de-a dreptul socanta: o profesoara de japoneza a fost injunghiata de un elev!

 

Potrivit informatiilor aparute, profesoara era de limba japoneza si a fost atacata cu un cutit in zona gatului de catre un elev, dupa ce a spus in fata clasei ca urmeaza sa le dea test. Din fericire pentru femeie, rana a fost un superficiala, insa elevul a fost arestat, deoarece zona in care femeia a fost ranita a fost una vitala si viata i-ar fi putut fi pusa in pericol.

Razvan Fodor, fost castigator al show-ului „Asia Express”, de la Antena 1, a citit stirea despre profesoara injunghiata de un elev in Bucuresti si a reactionat dur in mediul online.

„Ma confrunt cu o chestie. Stiu ca e bine sa fii mai ignorant, sunt ignorant de fel, dar nu atunci cand e treaba apasatoare. Am zis sa dau drumul la stirile de zi. Nu ma uit niciodata, dar am revazut cazul baiatului de la Creanga care a injunghiat-o pe profesoara de japoneza. S-a mai intamplat, se intampla, baiatul o sa fie tras la raspundere. Bravo, e semiarestat. Numai ca am auzit ca s-a adus in discutie sa fie perchezitionati copiii, numai ca parintii au zis ca nu e ok, sunt drepturile copiilor, nu poti sa intri cu picioarele in geanta sau in ghiozdanul lor. Cum adica? Daca s-a mai intamplat, nu mai am voie sa perchezitionez copilul in geanta? Ba, voi sunteti nebuni la cap? Ce cauta un copil de clasa a zecea cu un cutit la el? Vii la scoala cu un cutit la tine? Voi sunteti idioti? Ma refer la parinti. Doamne fereste”, a spus Razvan Fodor in mediul online.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare