Vedete din Romania

#schimbare meserie #adelina pestritu #meserie

Adelina Pestritu si-a schimbat meseria: „Este o provocare”! Cum va fi vazuta in continuare

Adelina Pestritu este, fara doar si poate, una dintre cele mai apreciate vedete din Romania, avand milioane de fani in toata tara, atat in mediul online, cat si offline.

Ajunsa la 36 de ani, varsta pe care a implinit-o in luna februarie, Adelina Pestritu a fost invitata recent in emisiunea lui Catalin Maruta de la PRO TV, acolo unde a dezvaluit ce planuri de viitor are.

Dupa cum a spus chiar ea, vedeta va aparea intr-un film, insa nu a dorit sa ofere mai multe detalii, afirmad ca in curand va veni si cu alte informatii.

„Urmeaza un proiect foarte important, o sa joc intr-un film. Nu sunt actrita, nu stiu actorie, dar o sa invat, promit sa-mi fac temele. Este o provocare mare pentru mine, rolul seamana cu mine, cea din realitate. Ma pregatesc intens, o sa iau si niste cursuri de actorie, pentru ca nu prea stiu cu ce se mananca. O sa fie o comedie, in curand pot sa va dau mai multe detalii, dar sunt in perioada de pregatire. Sunt super fericita, pentru ca joc alaturi de prieteni si de oameni pe care ii admir foarte foarte mult”, a spus Adelina Pestritu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului