Vedete din Romania

# invingere frica #adela popescu #frica

Adela Popescu, despre frica pe care si-a invins-o de curand: „Nu exista asa ceva”

Adela Popescu a prezentat „Sunt celebru, scoate-ma de aici!”, un show extrem de greu, in care concurentii au avut de infruntat provocari uriase. Nu multi stiu ca partenera lui Radu Valcan si-a invins o frica acolo, insa a trecut prin momente crancene.

 

Adela Popescu: „Imi este frica sa zbor cu avionul”

Vedetele au trecut prin numeroase clipe dificile in timp ce se aflau la filmari, infruntandu-si cele mai mari frici. De asemenea, prezentatoarea show-ului, Adela Popescu, s-a vazut nevoita sa treaca peste o mare temere.

„Nu se putea manca asa ceva, te rog sa ma crezi. Nu exista asa ceva. In schimb, cu aruncatul de sus pentru mine a fost o surpriza, d-apai pentru ceilalti. Stii ca mie imi este frica sa zbor cu avionul si am zis ca trebuie sa fac asta. Cand m-am urcat pe schela mi-am zis ca nu are ce sa mi se intample, mare lucru, insa pe cand urcam si urcam, la un moment dat au inceput sa-mi tremure picioarele si tin minte ca eram atat de stresata ca mi s-a blocat mana asa intr-o pozitie anormala de la o hiberventilatie.

Imi venea sa zic: „Sunt celebru, scoate-ma de aici”. Pur si simplu. Dar imi era rusine. Toata lumea ma astepta sa sar. Imi era rusine fata de concurenti, nu aveam cum sa ma duc apoi sa le zic sa faca nu stiu ce proba cand de fapt eu nu sunt in stare sa sar de pe schela de pe care ei au sarit. Nu mergea”, a povestit Adela Popescu pentru Ego.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare