Vedete din Romania

#Lidia Buble #sunt celebru scoate-ma de aici

Prin ce a trecut, de fapt, Lidia Buble la „Sunt celebru, scoate-ma de aici!”. Vedeta a spus totul

 

Probele de la „Sunt celebru, scoate-ma de aici” au fost unele dure, astfel ca vedetele care au acceptat provocarea au trecut prin momente grele. Lidia Buble a dezvaluit ca a fost chinuita de faptul ca nu avea mancare in jungla.

Lidia Buble: „Imi venea sa mananc si tarana aia de pe jos”

Lipsa hranii a reprezentat o problema imensa pentru Lidia Buble. Vedeta a stat timp de patru saptamani in show-ul prezentat de Adela Popescu si Cabral Ibacka. In tot acest timp, ea a slabit 8 kilograme, marturisind ca ii era foame in aproape orice clipa.

„Faptul ca eu nu mananc carne nu se datoreaza faptului ca tin vreun regim sau nu mananc pentru ca am eu vreo dieta speciala, nu mananc pentru ca nu imi place. Am incercat de foarte multe ori si nu s-a lipit de mine gustul asta de carne. In jungla, pentru ca efectiv imi venea sa mananc si tarana aia de pe jos, aveam momente cand ziceam ca imi e dor sa mananc o tarantula, asa foame imi era. Nu pot sa ma plang, a fost o experienta unica.

La orez m-am reintors pentru ca o sa raman fan orez toata viata mea, dar la fasole cred ca prea curand nu o sa mai dam nas in nas. Carne am mai gustat, nu m-am oprit acolo la jungla. Am inceput sa mananc usor-usor mezeluri, cand mai merg la mami acasa daca face cate un snitel nu mai pot sa o refuz ca acum imi scoate ochii, imi zice ca prin jungla am mancat carne de aia la conserva si ea care gateste cu toata dragostea stau si refuz. Trebuie sa mananc, iti dai seama ca nu mai am cum. Dupa ce m-a vazut mancand tarantule, am baut un pahar de 400 ml de viermi vii, mai pot sa refuz un snitel? Nu mai am cum.”, a zis ea pentru Ego.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului