Vacante

#feribot thassos #traseu cu masina pana in thassos #cum ajungi in thassos #concediu thassos #thassos

Vrei sa mergi in concediu in Thassos? Cum poti ajunge aici avand in vedere ca insula nu are aeroport

Urmeaza sa pleci in concediu in Thassos?Afla cu ce poti ajunge in Thassos, avand in vedere faptul ca insula nu are aeroport. Este o regiune foarte indragita de catre romani. Este un loc renumit datorita culorii apei, de verde si albastru, dar si datorita nisipului fin si ospitalitatii localnicilor.

Care este cel mai apropiat aeroport de Thassos

Regiunea Thassos nu dispune de aeroport si totusi este in continuare una dintre cele mai cautate destinatii. Daca iti doresti sa mergi cu avionul pana la cel mai apropiat aeroport de Thassos, afla ca Romania avand zboruri directe care dureaza circa 6 ore si jumatate, cu escala la Atena, apoi aterizare pe Aeroport International din Kavala. 

De acolo, din orasul port, situat in partea de nord-est a tarii, turistii sunt nevoiti sa ia un taxi pana la Keramoti. De aici deplasarea se face pana in Limenas si ulterior se merge in insula Thassos. 

Totodata, exista posibilitatea ca oamenii sa aleaga trenul cu plecare din Atena spre Drama. Tot spre aceeasi destinatie, turistii pot alege mijloc de transport si din Salonic.

Care sunt preturile spre insula Thassos cu autocarul

O calatorie spre Thassos, cu plecare din Bucuresti, costa de la 70 de euro de persoana. Costul este pentru un adult si este valabil atat pentru dus, cat si pentru intoarcerea in tara. Atentie insa, caci acest cost nu include si taxa de traversare cu ferryboat-ul pe ruta Keramoti – Thassos – Keramoti. Pentru aceasta turistii mai trebuie sa achite 20 euro de persoana. Plecarile au loc in fiecare seara de miercuri, romanii trebuind sa fie la Academia Militara cu 30 de minute inainte de imbarcare. Autocarul spre Thassos pleaca din parcarea Universitatii de Aparare Carol I. Sosirea in Grecia va fi a doua zi dimineata.

Cu masina personala exista in traseu de plecare din Bucuresti de aproximativ 600 de kilometri. Exista mai multe rute principale, iar timpul pana la destinatie variaza intre 10 si 14 ore. Cea mai aleasa ruta este: Bucuresti – Ruse – Veliko Tarnovo – Stara Zagora – Haskovo – Zlatograd – Xanthi – Keramoti. De acolo se ia ferryboat-ul spre Thassos. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea