Vacante

#reteta monarhala #retreat #hawaii

Reteta monahala

Pe Insula Mare Hawaii se ridica Manastirea Budista Lotos, unde s-a acordat intotdeauna o mare atentie sanatatii si nutritiei. Acolo se cultiva fructe si legume ecologice pentru nevoile manastirii.

Conform traditiei budiste, pentru vizitatori se gateste mancare sanatoasa. De-a lungul anilor, au fost dezvoltate diverse retete homemade, in primul rand favorabile pentru tractul gastrointestinal si pentru o piele sanatoasa.

Una dintre aceste retete homemade a fost un preparat special de papaya, acum popular sub numele de Caricol®. Ji Kwang Dae Poep Sa Nim, marele maestru dharma al manastirii si inventatorul Caricol®, a oferit acest balsam intestinal zilnic după mese. Franz Brenner, fondatorul de mai tarziu al companiei Caricol, a vizitat manastirea si a fost fascinat de efectul acestei esente vegetale, esenta ce a contribuit considerabil la recuperarea lui. Maestrul manastirii a explicat ca esenta de papaya este un remediu pentru intarirea radacinii sanatatii: intestinul.

Pe langa Caricol®, care este acum apreciat de multi oameni din Europa pentru efectele sale benefice asupra digestiei, maestrul a dezvoltat si un balsam pentru stomac (Caricol®-Gastro), o formula concentrata Caricol® pentru sistemul imunitar (Caricol®-Forte) si un tratament pentru piele (Caricol®-Derma).

Sub numele de marca Monk Food, sunt disponibile bauturi racoritoare (fiecare contin si o portie de Caricol), precum si supe puternice din oase de vita organice.

FOTO: caricol.com

Advertorial  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea