Vacante

# cladire bantuita bucuresti # cladire bantuita # cladire bucuresti #bucuresti

Cladirea din Bucuresti pe care trebuie sa o ocolesti. Este bantuita de sute de suflete. Unde se afla

In timp au aparut multe povesti despre demonii si fantomele care apar in casele abandonate sau ramase fara proprietari din Centrul Vechi al Capitalei. Printre cele mai interesante povesti este cea a demonii si fantomele care apar in casele abandonate sau ramase fara proprietari din Centrul Vechi. Istoria spune ca micutii erau tinuti in conditii greu de imaginat, fara apa si fara mancare.

 

Acesta ar fi si motivul pentru care sufletele lor inca mai bantuie acest loc situat intr-una dintre cele mai aglomerate zone turistice din Capitala. Potrivit informatiilor, in acest orfelinat erau adusi copiii strazii, chiar de catre proprietar, pe nume Stavrache Hagi-Orman, despre care nici pana in prezent nu se stie mare lucru. Se spune ca cei mici erau tinuti in conditii greu de imaginat, nu primeau apa si nici mancare deoarece lui ii placea sa-i auda pe copii cum tipau si implorau sa primeasca mancare. Astfel, copilasii au murit de foame pe parcursul perioadei in care au fost cazati in aceasta cladire.

Legenda spune ca micutii bantuie si in prezent cladirea. Sufletele lor nu si-au gasit nici acum linistea, fiindca cel care trebuia sa aiba grija de ei era un om foarte rau, care i-a chinuit pana in ultima lor clipa de viata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea