Vacante

#divertisment #las vegas

Las Vegas, patria divertismentului!

Orasul care nu doarme, capitala gamblingului sau capitala divertismentului, cum mai este cunoscut printre altele, Las Vegas poate fi destinatia ideala pentru evadarea din cotidian.

 

Indiferent daca vreti sa va plimbati pe Las Vegas Strip, sa va casatoriti la o capela drive-in sau sa va distrati in cele mai interesante si atractive cazinouri, cu siguranta experientele vor fi multiple si nu va veti plictisi.

Insa, pe langa clasicele obiective turistice, resorturi, cazinouri cu ruleta si cu jocuri de pacanele egt, dar si viata de noapte, Las Vegas cuprinde si o multime de alte locuri si obiective turistice inedite, chiar unice si interesante.

Muzeul Bantuit al lui Zak Bagans

Zak Bagans a petrecut ani de zile adunand obiecte de colectie infricosatoare, inainte de a le expune intr-un muzeu infiorator ce se intinde pe 30 de camere pe Charleston Boulevard din Arts District.

Cei ce i-au trecut pragul au trait momente infioratoare alaturi de ghid, prin holuri isi pasaje secrete serpuitoare, unde au putut vedea duba mortii a lui Jack Kevorkian, fragmentele osoase ale lui Charlie Manson si balansoarul diavolului.

Casa familiei Simpson

Casa familiei Simpson este reala si se poate vedea pe Red Bark Lane, Henderson, chiar langa Vegas. Construita in 1997, casa este o replica exacta a casei portocalii cu doua etaje a familiei de desene animate. Astazi, casa este locuita si a fost revopsita de actualul proprietar, dar forma si designul sunt inca o potrivire ciudata cu casa familiei Simpson din desenele animate cu acelasi nume. Retineti ca pana si hornul este de decor. Cine are nevoie de un semineu in desertul din Nevada?

Muzeul National de Testare Atomica

Plimbarea prin acest muzeu din districtul universitar este o excursie prin istoria programului de testare a armelor nucleare dezvoltat de SUA. Pot fi admirate unele dintre primele arme nucleare, precum si  un segment din Zidul Berlinului, dar si bucati din World Trade Center. Muzeul are o suprafata de 8000 de metri patrati si cuprinde elemente despre evolutia acestei industrii, testele atomice si modul in care acestea sunt legate de securitatea nationala si globala.

Muzeul Selfie-urilor

Muzeul Selfie-urilor este un muzeu interactiv de top si locul perfect pentru a face fotografii distractive. Este unul dintre cele mai interesante si unice obiective turistice din Las Vegas.

Cei ce viziteaza acest muzeu, pot sari intr-o baie de aur, se pot relaxa in piscina plina cu emoji, pot experimenta camera cu susul in jos si multe altele.

Muzeul Neonului

Un loc inedit si special este Muzeul Neonului. Colectia principala a muzeului este gazduita in Neon Boneyard, care contine peste 250 de firme luminoase cu neon si numeroase semne restaurate ce pot fi admirate. Muzeul a fost infiintat in 1996 si este detinut de o organizatie nonprofit.

Fondatorul a adunat diferite firme luminoase si clasice din Las Vegas pentru a le proteja, analiza si afisa pentru a imbogati comunitatea in moduri edificatoare, faptice si culturale.

Orasul Fantoma Nelson

La mai putin de o ora de mers cu masina din Las Vegasului, veti gasi Nelson Ghost Town, un loc in care va puteti intoarce in timp, intr-o perioada inainte de a exista Las Vegas.

In turul tau privat prin aceasta sectiune a Canionului Eldorado, se poate cunoaste istoria indeaproape si poate fi vazuta Mina Techatticup, plus multe artefacte si curiozitati din ultimii 150 de ani.

Las Vegas Motor Speedway

Pentru pasionatii sporturilor cu motor si iubitorii de Nascar pot testa adrenalina pe circuitul de la Las Vegas Motor Speedway. Se pot urca la volanul unei masini Nascar si pot goni pe circuit, singuri pe pista. Pasionatii de gambling, pot experimenta jocul cu tematica auto - The Equalizer (Red Tiger).

Skydive Las Vegas

Iubitorii de senzatii tari pot experimenta saritul cu parasuta. Pe langa experienta in sine, cei ce se incumeta sa mearga la Skydive Las Vegas au posibilitatea sa vada si orasul de la inaltime, intr-o perspectiva noua in timp ce se arunca din avion. In timp ce coboara cu aproximativ 200 de kilometri pe ora, pot vedea barajului Hoover, raului Colorado, Strip, Red Rock Canyon si Mt. Charleston.

FOTO: pixabay.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea