Vacante

#trusa medicamente #medicamente calatorie #medicamente vacanta #vacanta

Pleci in vacanta? Ce medicament trebuie sa ai la tine

Este indicat ca in orice vacanta vei pleca sa ai la tine cateva medicamente. Exista o lista de medicamente fara de care nu ar trebui sa pleci nicaieri intr-o vacanta, indiferent de locul in care mergi. 

Atunci cand iti pregatesti bagajul pentru vacanta, in lista trebuie sa fie si medicamentele. Niciodata nu se stie peste ce situatii neprevazute dai, asa ca este bine sa ai cateva lucruri la noi. Potrivit unui farmacist, niciodata nu trebuie sa uiti de Paracetamol si Ibuprofen. Asadar, medicamentul fara de care sa nu pleci in vacanta este unul pentru dureri. De asemenea, pentru persoanele cu alergii ar trebui sa existe mereu in bagaj si medicamente antihistaminice. Nici probioticele nu ar trebui sa lipseasca din bagaj.

„Sa nu uitam de un antihistaminic la noi. Nu ar trebui sa uitam probiotice, care ne ajuta sa ne refacem flora naturala, putem sa avem si niste pliculete care sunt antidiareice. De rezerva tot timpul Paracetamol sau Ibuprofen, saruri de hidratare”, a declarat Beatrice Speteanu, farmacist.

De asemenea, protectia solara nu trebuie sa lipseasca nici ea din bagaj. Aceasta trebuie reaplicata constant pentru a te proteja de razele nocive ale soarelui.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea