Vacante

#pret expeditie #expeditii titanic #oceangate #rusia

Dupa tragedia petrecuta, OceanGate promoveaza expeditii catre Titanic in 2024. Cat costa un loc in submersibil

In urma cu 11 zile, cinci persoane si-au pierdut viata intr-un submersibil in timpul unei expeditii de explorare a epavei Titanicului. Cu toate acestea, compania OceanGate continua sa promoveze excursiile pentru anul viitor. Pe site-ul lor, toate detaliile pentru expeditiile din 2024 au fost pastrate.

Potrivit informatiilor disponibile online, sunt programate doua expeditii in anul 2024. Prima va avea loc in perioada 12-20 iunie, iar cealalta in perioada 21-29 iunie. Plecarea se va face din St. John's, Newfoundland, Canada, iar submersibilul folosit poate transporta cel mult sase persoane intr-o expeditie. Pentru a obtine un loc in capsula, participantii trebuie sa aiba cel putin 17 ani si sa aiba disponibili 250.000 de dolari pentru plata expeditiei.

OceanGate si tragedia in care au murit cinci oameni

Cinci persoane au pierit la bordul submersibilului Titan, care se afla intr-o misiune de explorare a epavei Titanicului, dupa ce vasul s-a dezintegrat la o adancime de aproape 4.000 de metri.

Fragmente ale epavei submersibilului Titan au fost recuperate de pe fundul oceanului si aduse la mal pentru a fi supuse unei expertize. Din pacate, pentru familiile victimelor, autoritatile au comunicat o veste dureroasa: trupurile neinsufletite ale pasagerilor nu pot fi recuperate din adancimi din cauza presiunii extrem de mari exercitate de apa de mare.

Prin intermediul unei animatii grafice, s-a incercat sa se ilustreze modul in care s-a produs dezintegrarea submersibilului Titan, iar expertii sunt de acord ca pasagerii nu au suferit in momentul tragic.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea