Vacante

#ocolul pamantului in 80 de zile #pret #vacanta #calatorie

Pe urmele lui Phileas Fogg. Cum sa faci ocolul Pamantului in 80 de zile, cu trenul, si cat te costa

Ocolul Pamantului in 80 de zile ar putea fi facut cu trenul. O agentie de turism a dezvaluit care este pretul pentru o astfel de calatorie extravaganta. 

Este vorba despre o agentie de turism din America. Aceasta vine cu urmatoarea oferta: calatoria in jurul Pamantului in 80 de zile cu trenul, itinerar in care sunt incluse si diverse destinatii din Romania. Aceasta va incepe in vara acestui an, iar turistii vor vizita mai multe tari la bordul unor trenuri de lux.

Pretul? Porneste de la 103.000 de dolari de persoana. 

Railbookers, agentia de turism, spune ca aceasta calatorie feroviara va implica si etape de calatorie cu avionul. Chiar si asa, in pretul stabilit nu sunt cuprinse anumite mese si biletele de avion.

Calatoria in jurul Pamantului cu trenul incepe pe data de 28 august 2024. Punctul de plecare pentru aceasta experienta feroviara va fi Vancouver, Canada. Timp de sapte zile turistii vor vizita in Scotia, apoi vor trece prin orase precum Londra, Paris, Venetia, Bulgaria, Romania si Turcia. Ultima etapa a calatoriei ii va purta pe cei inscrisi in program pana in Singapore cu trenul Eastern & Oriental Express. 

In Rominia vor ajunge pe data de 23 septembrie, atunc cand vor traversa ranita din Bulgaria dinspre Veliko Tirnovo. Intrarea in tara noastra se va face prin punctul de frontiera Ruse-Giurgiu, pe Podul Prietenia. Prima oprire in tara noastra va fi la Sinaia, apoi la Brasov. Urmeaza Sighisoara si Sibiu.

 Povestea lui Phileas Fogg

Va reamintim ca Phileas Fogg este personajul din cartea lui Jules Verne "Ocolul Pamantului in 80 de zile".  In poveste, londonezul Phileas Fogg face un pariu cu prietenii sai din Reform Club ca poate sa faca ocolul pamantului in 80 de zile. Intreaga calatorie are la baza revolutionarea transporturilor. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea