Vacante

#prapastia diavolului #rapa diavolului #romania

O destinatie din Romania, a intrat in topul celor mai bantuite locuri din lume

Un loc din Romania se afla in top 10 locuri bantuite de fantome. Este o destinatie plina de mister. Afla de mai jos care este legenda acestei zone. 

Site-ul specializat in mai multe topuri ale locurilor din lume, Listverse, a inclusiv pe lista celor mai "intunecate" 10 destinatii din Europa un loc din Romania. Acesta le da fiori turistilor. 

"Prapastia Diavolului” sau „Rapa Diavolului” din judetul Prahova se afla pe locul 9. Acest loc reprezinta o atractie deosebita pentru turisti, mai ales pentru cei care vor sa caute zvonita comoara ascunsa in comuna Cosminele. 

Legenda spune  ca un haiduc a ascuns o incarcatura de comori in zona in urma cu sute de ani. Spiritele rele au plasat o vraja pe tezaur si acum plutesc in jurul locului pentru a se asigura ca nimeni nu poate ajunge la el.

Se spune despre cei care au incercat sa ajunga la comori si-ar fi pierdut mintile, inclusiv preotii care ar fi incercat sa sfinteasca locul. Rapa Diavolului se afla pe o panta abrupta pe coama unui deal impadurit din satul Poiana Trestiei. 

Oamenii au facut expeditii nocturne acolo 

Multi temerari au incercat sa ajunga acolo noaptea si au ramas peste noapte langa rapa. Au povestit ce zgomote terifiante au auzit. 

„Manat de dorinta de a afla mai multe despre acest loc, am pornit o expeditie alaturi de alte cinci persoane catre misteriosul loc... Pana la miezul noptii am stat linistiti, caci parea ca totul se incadreaza in limitele normalului. Lucrurile au luat, insa, o alta intorsatura in momentul in care zgomotele au inceput sa se intensifice. In mod clar, se auzeau pasi apasati in frunzisul padurii si frunzele se miscau ca si cum ar fi fost miscate de forte nevazute.

Speriati de intorsatura pe care au luat-o evenimentele, ne-am hotarat sa ne retragem in corturi. Manifestarile au capatat amploare si corturile au inceput sa fie miscate usor de maini nevazute. La intervale regulate, corturile erau zguduite de batai ritmice si zgarieturi, care nu puteau fi puse in nici un caz pe seama vantului“, este relalat pe www.spiritelenaturii.go.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea