Vacante

#hoia-baciu #padurea hoia-baciu #fenomene paranormale #locuri infricosatoare

Padurea Hoia Baciu, locul in care se intampla fenomene inexplicabile. Multi se tem sa se avanture in aceasta zona

 

Padurea Hoia Baciu se afla in apropiere de Cluj, pe un deal, si are un renume drept cea mai infricosatoare padure de la noi. Acolo au loc mai multe fenomene neobisnuite. Despre aceasta padure au aparut informatii si in presa internationala. Zona a fost inclusa in mai multe topuri cu locuri bantuite. Acest lucru i-a fascinat pe turisti. 

Padurea Hoia Baciu a devenit cunoscuta in anii '60, atunci cand au fost semnalate tot felul de intamplari ciudate. Localnicii spuneau ca ar fi aparut un strigoi si alte fenomene inexplicabile. Totodata, cei care au viztat padurea au acuzat senzatii de rau, frisoane sau stari de greata. 

In vara anului 1968, tehnicianul-militar Emil Barnea a intrat in padure si a vazut deasupra copacilor, la inaltime mica, un obiect zburator foarte luminat care nu facea zgomot. Chiar daca obiectul respectiv a disparut cu o viteza de nedescris, Emil Barnea a reusit sa il fotografieze. Imaginile sale au fost considerate cele mai clare poze ale unui OZN.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea