Vacante

#balta vrajitoarelor #locuri infricosatoare #bucuresti

Balta Vrajitoarelor, locul de langa Bucuresti care-ti da fiori pe sira spinarii

 

Exista un loc in apropiere de Bucuresti, langa padurea Cernica, de care foarte multi oameni se tem. Se spune ca exista o balta bantuita, in jurul careia ar avea loc fenomene inexplicabile. Balta Vrajitoarelor, asa cum este cunoscuta, este ascunsa in mijlocul padurii Boldu-Creteasca si  are un diametru de 5 metri. 

Aceasta balta este cunoscuta datorita vrajitoarelor tiganci care s-ar aduna acolo in fiecare an de Sfantul Gheorghe, de Sanziene sau de Sfantul Andrei. Potrivit superstitiilor, in acele nopti se deschis portile spre alte taramuri. Se mai spune ca acolo orice vraja sau blestem se implineste cu siguranta. 

Animalele refuza sa bea apa din acea balta chiar daca sunt insetate. In apropiere au fost observate de-a lungul timpului fenomene ciudate: fulgere globulare sau furtuni iscate din senin, potrivit localnicilor. De asemenea, mai este ceva ciudat in legatura cu aceasta balta, caci ea nu se schimba niciodata, nu seaca si nici nu se extinde, indiferent daca ploua mult sau este seceta. 

Desi are o adancime de un metru si jumatate, exista locuitori care spun ca aceasta nu ar avea fund si orice obiect aruncat acolo dispare fara urma. La fel s-a intamplat, se pare, cu tonele de moloz aruncate de autoritatile comuniste dupa cutremurul din 1977 in incercarea de a scapa de ramasitele cladirilor distruse. 

Legendele mai spun ca acolo ar fi fost ucis si decapitat Vlad Tepes, dupa ce a fost tradat de boieri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea