Vacante

#vanatori de comori #varful pietrei #prahova #romania

Unde este Varful Pietrei si de ce este acest loc din Romania atat de cautat de vanatorii de comori

Vrei sa te bucuri de un loc de o frumusete extraordinara? Ei bine, afla ca poti face acest lucru in Romania, undeva intre doua comune din Prahova. Oamenii sunt atrasi ca un magnet de acest loc, mai ales cautatorii de comorii si tinerii pasionati de off-road. Este vorba despre Varful Pietrei, un loc un o legenda incredibila.

Un bordei a fost construit in zona aceasta, peintre dealuri, pe poteci greu accesibile, pentru a se ascunde soldatii din al Doilea Razboi Mondial. Drumul din localitatea Tisa si pana in Varful Pietrei are o lungime de mai bine de un kilometru. Este teren accidentat, tocmai de aceea reprezinta o mare provocare pentru cei care vor sa ajunga acolo, caci accesul se face doar cu masini de teren sau ATV-uri. 

Se spune ca acolo, in Varful Pietrei, ar fi ingropata o comoara. Actorul George Frincu s-a aventurat in zona Varful Pietrei, convins ca va gasi comoara despre care se vorbeste pe ulitele satului.

"Este un mod de relaxare. Uitam de toate grijile si toate zapacelile cotidiene. Vreau sa spun ca o zi stam, adica in jur de 10 dimineata suntem aici si ajungem acasa la 8-9 seara. Vreo 15 km pe zi", a spus George Frincu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea