Vacante

#oras europa # pret vacanta #revelion

Orasul din Europa, unde o noapte de Revelion costa doar 100 de euro

Stiai ca exista o destinatie turistica in Europa, potrivita pentru vacanta de Revelion, care are preturi foarte accesibile? Cu doar 100 de euro te bucuri de cateva zile minunate.

Cracovia, din Polonia, reprezinta o varianta foarte buna pentru Revelion. Cracovia, este unul dintre cele mai mari orase europene care ofera o atmosfera relaxanta si linistita, mai ales la trecerea dintre ani.

Cracovia este al doilea oras ca marime in Polonia si de-a lungul timpului a devenit foarte atractiv pentru multi turisti. Ofertele de cazare si de masa sunt pentru toate bugetele. 

Daca vrei sa mergi cu trenul din Romania spre Cracovia costul este de aproximativ 600 de lei de persoana. In cazul in care preferi masina personala, drumul va fi de aproximativ opt ore. 

Potrivit ofertelor, pentru noaptea de Revelion puteti gasi meniuri incepand de la 300 sau 400 de zloti, ceea ce inseamna in jur 70 sau 90 de euro. Cazarea este de aproximativ 40 de euro pe noapte la un hotel de 3 stele. Poti alege sa inchiriezi si un apartament, iar costul va fi de 30 de euro. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea