Vacante

#statiune celebra #statiune romania #romania

O statiune din Romania a devenit celebra in toata lumea. Putini romani au vizitat-o

Veste buna in ceea ce priveste turismul romanesc. Una dintre cele mai apreciate statiuni de la noi urmeaza sa devina vedeta internationala, dupa ce va fi promovata in seria de documentare Flavours of Romania. Aceasta zona este plina de obiectiv e turistice care urmeaza sa fie promovate peste tot in lume.

 

Este vorba despre una dintre cele mai frumoase zone din Romania, mai exact Colibita. Alaturi de aceasta statiune va fi promovat si castelul Teleki din localitatea Posmus. Acesta a fost redeschis publicului dupa ce a fost reabilitat cu fonduri europene. Producatorul englez Charlie Ottley va organiza sezonul 2 al al seriei de documentare „Flavours of Romania” in care cele doua obiective din Bistrita Nasaud vor fi promovate, conform unui proiect de hotarare adoptat zilele trecute de Consiliul Judetean.

Tot acest proiect, care vizeaza a treia rectificare de buget din acest an, mai are in plan si realizarea si difuzarea unui clip de promovare a Colibitei si al castelului Teleki, in valoarea de 30 000 de lei. Decizia a fost luata la solicitarea Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara "Turism in Bistrita-Nasaud".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea