Vacante

# vacana egipt #vacanta last minute #egipt

3, 2, 1 ... Start pentru un last minute in Egipt! Incheie anul cu stil in patria faraonilor!

Cu siguranta ti-ai dorit macar o data sa evadezi din cotidian, intr-o locatie turistica splendida in care sa iti rasfeti sufletul. O destinatie magica, care ar putea sa iti indeplineasca cu usurinta dorinta, este mai aproape decat crezi. Un last minute in Egipt te poate aduce pe meleagurile faraonilor, intr-un cadru cu o diversitate bogata de peisaje, activitati pentru toate gusturile si servicii ireprosabile.

Pachetele de vacanta ce vizeaza aceasta tara iti ofera posibilitatea de a alege intre cele mai frumoase statiuni de pe tarmul Marii Rosii. Fie ca preferi linistea si rafinamentul din Marsa Alam sau aventurile subacvatice din Sharm El Sheikh, fie agitatia si ritmul energic din Hurghada, poti opta pentru cele mai avantajoase oferte, pentru a te bucura de fiecare clipa a sejurului tau.

Statiuni de lux pe care trebuie sa le bifezi!

Marsa Alam este o oaza de liniste si relaxare, presarata cu plaje cu nisip fin ce par ca se intind la nesfarsit si recife de corali ce incanta iubitorii de snorkeling si scufundari. Oricare ar fi preferintele tale, statiunea te va cuceri cu peisajele spectaculoase si serviciile de calitate.

Sharm El Sheikh este cunoscuta drept capitala activitatilor subacvatice. Aici poti explora splendorile marine, poti inota alaturi de delfini si poti practica o gama larga de sporturi nautice. Pe langa aceste activitati, statiunea mai vine in intampinarea turistilor cu numeroase hoteluri de lux, restaurante rafinate si mall-uri elegante pentru cei care doresc o experienta mai sofisticata. Cu un last minute Egipt, poti admira marea turcoaz si palmierii exotici, savurand un cocktail delicios in aceasta locatie, cat ai spune 1, 2, 3!

Daca iti place viata de noapte vibranta, Hurghada este locul ideal pentru tine! Aceasta statiune de pe malul Marii Rosii prinde viata odata cu apusul soarelui, transformandu-se intr-un paradis al distractiei si al evenimentelor sociale. De la restaurantele si cafenelele cochete de pe faleza, unde poti savura preparate delicioase si cocktail-uri exotice, pana la cluburile de noapte efervescente, exista optiuni pentru toate gusturile. Dansul pe plaja si petrecerile tematice te vor face sa simti ca vacanta ta last minute in Egipt este cu adevarat una de neuitat.

Reteta completa pentru un sejur ca la carte

Pachetele turistice includ cazare in hoteluri de top, meniuri delicioase la restaurantele locale si acces la diverse facilitati, precum piscine cu vedere la mare, spa-uri luxoase si activitati recreative variate. Fie ca alegi sa te bucuri de sesiunile subacvatice sau sa te relaxezi pe plaja, fie sa explorezi istoria fascinanta a Egiptului antic, in aceasta destinatie complexa vei gasi tot ce iti doresti.

Asadar, nu mai sta pe ganduri! Alege una dintre statiunile de pe tarmul Marii Rosii si profita de pachetele last minute in Egipt in regim all inclusive! Acesta este momentul tau de a-ti transforma visul in realitate si de a experimenta farmecul si frumusetea Egiptului intr-o vacanta de neuitat.

Cea mai buna parte a pachetelor all inclusive este ca nu trebuie sa-ti mai faci griji pentru nimic. Toate detaliile sunt gandite pentru a-ti asigura confortul si relaxarea deplina. Cu mesele incluse, poti savura preparate apetisante din bucataria egipteana si internationala in restaurante de elita, avand deopotriva acces la bauturile si cocktail-urile racoritoare din barurile aferente. Hotelurile pun la dispozitie facilitati pentru toate gusturile, de la spa-uri cu tratamente exceptionale la activitati pentru copii, astfel incat intreaga familie sa se simta binevenita.

Vacantele last minute Egipt sunt o ocazie excelenta de a scapa de rutina zilnica si de a crea amintiri de nepretuit. Rezerva-ti un loc in aceasta aventura si incheie anul cu stil, in patria faraonilor!

FOTO: pixabay.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea