Pentru el

#stil #stil masculin #haine barbati # moda barbati 2012 #tinute toamna barbati 2012 # tendinte barbati toamna-iarna 2012

5 tinute masculine in tendintele toamnei 2012

Tendintele toamnei 2012 in materie de tinute masculine au prins contur. Domnii sunt invitati sa isi creeze ansamblurile vestimentare in straturi, prin suprapunerea mai multor piese principale. De la hanoracul rosu-tomat pana la jacheta verde intens, paleta cromatica devine tot mai vesela, in contrast cu atmosfera ruginie a anotimpului.

Colectiile de top din aceasta perioada promoveaza chiar si puloverele roz-piersica pentru tinutele masculine ale toamnei 2012, semn ca barbatii in trend se vor juca din plin cu contrastele.

1. Jacheta rosie

Prima tendinta de top in moda masculina a toamnei 2012 este jacheta rosie, in tonuri cat mai aprinse. Nasturii supradimensionati si modelele inspirate din tarile scandinave au constituit o influenta majora pentru creatorii de moda, semn ca magazinele se vor umple de astfel de jachete inainte de inceperea sezonului toamna-iarna 2012.

2. Blocurile de culori

Popularitatea blocurilor de culori se extinde si in garderoba masculina toamna aceasta. Combinatiile inedite de maron, albastru si rosu ruginiu, ori alte culori contrastante mai aprinse, sunt cat de poate de recomandate pentru tinutele sezonului rece 2012.



Foto: refinery29.com, trendbloger.com

3. Suprapunerile

Temperaturile scazute de la sfarsitul toamnei impun, de regula, folosirea hainelor groase de iarna. In 2012, suprapunerile sunt calea principala de urmat in combaterea gerului: camasa in carouri, acoperta de vesta din fas, peste care se poarta jacheta in stil scandinav.

4. Puloverul roz

Chiar daca nu este imaginea insasi a masculinitatii, puloverul roz este foarte popular toamna aceasta in moda adresata barbatilor. De preferat sunt tonurile piersica, usor de introdus in tinute tip "blocuri de culori" cu alte nuante reci si tari, precum verdele menta, bleumarinul etc.



Foto: refinery29.com

5. Imprimeul in dungi

O alta metoda de a introduce cocktailul de culori in tinutele barbatilor din toamna 2012 este imprimeul in dungi, in special pentru pulovere, tricouri sau bluze sport. Albastrul si rosul domina in general tendintele, alaturi de maron si tonurile lui complementare.



Foto: refinery29.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-masculin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului