Pentru el

#tendinte barbati 2012 #stil # moda barbati 2012 #barbati fuste # trend fuste barbati

Barbati imbracati in fusta: un nou trend?

In anii '90, un feminist declarat pe nume Kurt Cobain s-a urcat pe scena imbracat in fustele partenerei sale, Courtney Love. Marc Jacobs nu a putut depasi momentul si s-a inspirat din extravaganta regretatului artist pentru promova el insusi un nou trend: barbatii imbracati in fusta. De atunci, au putut fi observate mai multe aparitii controversate in randul vedetelor, pe care le poti analiza cu atentie mai jos.

Chiar daca este putin probabil ca barbatii sa adopte in masa tinutele cu fusta, avem cateva exemple de celebritati masculine excentrice, care nu s-au sfiit sa se pozeze in ipostaze de acest tip.

1. Jared Leto

Jared Leto, idolul adolescentelor de pretutindeni, s-a fotografiat purtand o fusta cu siret peste pantaloni, apoi a publicat imaginea pe profilul personal de pe o platforma de socializare cu mesajul "Barbatii Adevarati Poarta Fuste". O fi inceputul unei revolutii in moda masculina?

2. David Bowie

Artisul David Bowie a purtat un costum indian brodat de tip "rochie" in anul 1997, la spectacolul sustinut in Marea Britanie.



Foto: refinery29.com

3. Kanye West

Pentru a nu ramane in urma cu alinierea la tendintele noi, Kanye s-a urcat pe scena turneului "Watch the Throne" imbracat intr-o fusta de piele, suprapusa peste pantaloni din acelasi material. Urmatorul pas va exclude, mai mult ca sigur, suprapunerea.

4. Samuel L. Jackson

Faimosul Samuel L. Jackson a participat la premiera londoneza a filmului "The 51st State" in kilt, piesa vestimentara traditionala scotiana. De remarcat sunt picioarele fine, cu piele stralucitoare si pilozitate absenta.

Foto: refinery29.com

5. Marc Jacobs

Pentru a nu risca sa fie eclipsat de alti designeri la evenimentele importante, Marc Jacobs poarta fuste de fiecare data. Le asorteaza cu camasi elegante si pantofi clasici.

6. Kurt Cobain

Trupa Nirvana a facut ravagii cu aparitiile in fuste improvizate din esarfe in anii '90, insa multi dintre noi nu putem uita nici acum imaginea inedita.



Foto: refinery29.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-masculin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare