Pentru ea

#tinute #imbracaminte #haine #culori

Vrei sa pari mai slaba? Ce culori trebuie sa porti

 

Cu siguranta stiai deja ca dungile verticale ajuta la subtierea taliei din punct de vedere vizual. Ei bine, nu doar liniile, ci si imprimeurile cu figuri geometrice, dar si culorile. Iata care sunt culorile care te pot ajuta sa pari mai slaba!

Albastru - aceasta culoare este considerata o nuanta care poate reduce apetitul. Se spune despre ea ca este asociata cu senzatia de calm si relaxare, ceea ce poate ajuta la controlul poftei de mancare. Chiar si asa, nu exista dovezi solide care sa sustina ca expunerea la albastru in mod direct duce la pierderea in greutate. Dar daca te imbraci in albastru e posibil ca cei din jur sa te intrebe ce ai facut ca sa slabesti.

Verde - este o culoare asociata cu sanatatea si natural. Poate stimula alegerea alimentelor sanatoase, cum ar fi fructele si legumele. Asadar, un mediu bogat in verde poate promova obiceiuri alimentare mai sanatoase. Mai mult, hainele de culoare verde, spun psihologii, duc cu gandul la sanatate deci la trup atletic.

Rosu si galben - sunt culori asociate cu stimularea apetitului si pot face ca alimentele sa para mai atragatoare. Din acest motiv multe lanturi de restaurante folosesc nuante de rosu si galben in designul lor pentru a stimula apetitul clientilor. Si hainele de culoare rosie sau galben pot face femeile sa para mai atragatoare, cu linii ale corpului mai definite.

Este important de retinut ca influenta culorilor asupra obiceiurilor alimentare variaza de la persoana la persoana si poate fi afectata de factori precum cultura, experiente personale si preferinte individuale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare