Pentru ea

# furori #garderoba #rochii

Rochiile care fac furori in aceasta vara. Si tu trebuie sa le ai in garderoba!

  Brandul vestimentar romanesc MILLA MILLA isi imbogateste oferta de rochii de ceremonie cu o noua colectie, bazata pe celebra tesatura mikado, una dintre cele mai luxoase folosite in industria modei. Noua colectie include opt culori de rochii cu croiala midi.

 

„Mikado” este denumirea pe care o purtau, cu secole in urma, imparatii Japoniei, iar aceasta referinta spune extrem de multe despre tesatura cu acelasi nume, una dintre favoritele designerilor vestimentari de top: eleganta luxoasa, stralucire nobila, un mix echilibrat de fermitate si delicatete.

Acest material fura privirea si fascineaza sufletul cu aspectul sau spectaculos, fiind bazat pe un fir de matase. Jocurile de lumina pe care tinutele din mikado le produc, fie si in cele mai intunecoase incinte,  se datoreaza tehnicii speciale de rasucire a firelor in procesul de tesere a panzei.

Totodata, in relatie cu mikado putem vorbi si despre traditie, consecventa si sustenabilitate pentru ca materialul vine cu o serie de proprietati deloc de neglijat in designul vestimentar: densitate, netezime, poate fi folosit pe ambele fete, in functie de efectul dorit („dosul” are un luciu mai temperat, ideal pentru tinute destinate persoanelor mai conservatoare), isi mentine forma si pastreaza culoarea timp de multi ani, are o rezistenta ridicata la uzura, la schimbarile de temperatura si la factorii mecanici (precum fortarea tesaturii).

Din dorinta de a oferi romancelor eleganta practica la cel mai sofisticat nivel, cel al tinutelor de ceremonie, brandul autohton MILLA MILLA lanseaza colectia de rochii de ocazie fabricate din mikado: „Acest material are o textura plina, stralucitoare si se drapeaza frumos, ajutand la obtinerea unor forme arhitecturale in moda. De regula, este folosit pentru confectionarea rochiilor de mireasa sau a celor de gala. La MILLA MILLA, noi am hotarat sa folosim aceasta tesatura pentru rochii simple, dar elegante, de cocteil”, explica Ludmila Corlateanu, designer si fondator.

Rochii de ocazie: eleganta la superlativ cu elemente practice

In spiritul MILLA MILLA, inspirat din moda anilor ’50, dar adaptat, intr-un mod functional, ritmului de viata actual, si noua colectie cuprinde rochii croite pe aceeasi silueta, cu lungime „tea length”. De asemenea, sunt prezente si buzunarele, un element esential al tuturor creatiilor brandului vestimentar. In ciuda densitatii considerabile a materialului, rochiile de mikado sunt usoare si confortabile, deloc dificil de purtat pe parcursul ceremoniilor sau petrecerilor care pot dura chiar si jumatate de zi.

Noua colectie acopera o paleta cromatica cuprinzatoare, cu opt nuante care se pot plia pe orice stare de spirit, cerinta de dress code sau nevoie de accesorizare: alb, albastru deschis, albastru de Voronet, verde smarald, verde mar, galben, roz trandafiriu si roz intens.

„Ca oricarei femei, mi s-a intamplat, macar o data, sa ma indragostesc de o rochie pe care s-o descopar intr-un magazin, dar sa n-o cumpar pentru ca fie nu avea culoarea pe care o cautam atunci, fie nu era printre nuantele care ma avantajeaza pe mine... Asadar, am decis sa le ofer romancelor o gama larga de optiuni, adica sansa de a pleca acasa cu rochia preferata din aceasta colectie pentru ocazii speciale”, spune designerul Ludmila Corlateanu, fondator MILLA MILLA.

Brandul MILLA MILLA a fost lansat in 2016 si se remarca prin tinute inspirate din moda anilor ’50, adaptate cu succes nevoilor de natura personala si profesionala ale femeii moderne. Creatiile brandului se vand exclusiv prin shopul online https://www.millamilla.shop.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare