Pentru ea

#C and A #C&A #sustenabilitate #moda

C&A a lansat o noua colectie certificata Cradle to Cradle Gold®

Moda circulara este urmatorul pas pentru o industrie a modei mai sustenabila, iar C&A are ca obiectiv sa inoveze si sa conecteze 7 din 10 produse la principiile circularitatii pana in anul 2028.

 

C&A are o experienta solida si de durata in lansarea pe piata a colectiilor cu certificare Cradle to Cradle®. Incepand din 2017 peste 4 milioane de articole certificate C2C® au fost vandute pe pietele din Europa.

In 2017 C&A a fost primul brand mondial din piata care a lansat tricouri certificate C2C Gold® si singurul brand care a reusit sa obtina cel mai inalt standard prin certificarea C2C platinum pentru crearea unui material denim.

Articolele sunt disponibile in online shop: https://www.c-and-a.com/eu/ro/shop/wearthechange-moda-sustenabila-cradle-to-cradle

Mai multe informatii despre C2C:

Certificatul Cradle to Cradle ® reprezinta un standard global pentru acele produse care sunt sigure, circulare si realizate cu responsabilitate. Prin acest standard se verifica si sunt certificate toate etapele procesului de productie, de la aprovizionarea cu materii prime la substantele chimice folosite, la volumul de apa sau energia consumata, la cum produsele sunt concepute pentru reutilizarea materialelor, dar si conditiile sociale si setul de valori.

FOTO: c-and-a.com/eu/ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare