Pentru ea

#parfum #gel de dus

Redescopera iubirea! Rasfata-te pe tine si pe cei dragi cu cele mai parfumate cadouri

In luna februarie, suntem obisnuite sa ne lasam coplesite de savoarea iubirii. De cele mai multe ori, atentia se indreapta inspre partenerul de viata. Dar ce ar fi ca de acum inainte, februarie, si nu numai, sa fie despre iubirea fata de toti cei dragi?

 

SABON te invita sa redescoperi dragostea si sa o sarbatoresti cu toate persoanele importante din viata ta, fie ca este vorba despre o sora, prietena cea mai buna, draga de mama sau bunica. Si cel mai important, iubeste-te pe tine!

Si pentru ca sarbatoarea iubirii sa fie desavarsita, Sabon iti ofera, ca de fiecare data, o colectie special dezvoltata: „Le petit jardin de roses” - inspirata de pasiunea pe care regina Maria Antoaneta a nutrit-o pentru aceste flori cand a creat magnifica gradina „Le Petit trianon“ din Versailles, un loc magic de regasire.

Fii bine-venita in gradina de trandafiri!

Cum ar fi sa poti evada in timpul zilei intr-o cocheta gradina de trandafiri, unde sa te poti plimba nestingherita, bucurandu-te de savoarea parfumului vindecator al florilor iubirii? Cu Sabon chiar poti face acest lucru, descoperind cele trei arome minunate reunite in noua gama: White Rose, Green Rose si Rose Tea - perenitate, feminitate, farmec, glam si modernitate.

Nuante aromate ale aceluiasi sentiment profund de serenitate si romantism etern, cele 3 parfumuri incantatoare pot fi experimentate sub forma tuturor produselor tale preferate pentru corp si camin: ulei de dus, exfoliant de corp, lapte de corp, EAU de Sabon, crema de maini, bulgare mineral, aroma de camera.

Aroma White Rose (Editie limitata) te va invalui cu un mix nobil realizat din bergamota proaspata, trandafirul alb gratios, iasomie delicata si mosc aromat.

In Green Rose vei descoperi un buchet suav inmiresmat de petalele trandafirilor englezesti. Aroma tonica de lamai e pusa in valoare de rafinamentul petalelor de trandafir englezesc, lasand pe piele un miros proaspat si luminos.

Imagineaza-ti mirosul unui buchet dulce de trandafiri de mai! Aceasta este aroma Rose Tea, prin care simturile iti sunt rasfatate cu notele fructate si acidulate de rodie si zmeura delicioasa, urmate de mirosul fin de trandafiri de mai si de nuante cremoase de vanilie, ce lasa pe piele o adiere dulce-florala.

Iar daca te gasesti a fi indecisa in alegerea produselor perfecte pentru a le face cadou, Sabon ti-a pregatit o gama incantatoare de seturi-cadou, ce cuprind delicii cu parfum de trandafiri. Fiecare set-cadou e o invitatie la rasfat si senzualitate.

Lasa-ti pasii purtati spre magazinele Sabon sau intra pe www.sabon.ro si invaluie-te de aroma iubirii!    

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului