Pentru ea

#salopete #ramona badescu #stil feminin

Salopetele Ramona Badescu, un outfit complet pentru orice ocazie

In garderoba oricarei femei trebuie sa existe o salopeta eleganta. Pe langa faptul ca este o optiune usor de imbracat, salopeta este una dintre alegerile care se incadreaza cu succes in randul multor tipuri de evenimente. Cu o combinatie de rafinament, practicitate si confort, o salopeta marca Ramona Badescu te poate face sa fii cea mai interesanta aparitie de la evenimentul tau special.

 

O aparitie surprinzatoare, demna de complimente

Fiind un articol de imbracaminte mereu in tendinte, vei fi o incantare pentru toti ochii din incapere imbracata intr-o salopeta. Fie ca au un croi drept sau mai lejer, o salopeta iti va pune in evidenta formele frumoase. Efectul vizual pe care il vei obtine este unul de alungire.  Continuitatea salopetei, impreuna cu niste pantofi cu toc, facandu-te sa pari mai inalta. Pe site-ul Ramona Badescu, un cunoscut brand romanesc, vei gasi optiuni dintre care sa alegi salopeta potrivita pentru a-ti completa garderoba.

Gasindu-se in culori clasice, ca albastrul regal, bordo-ul si negrul, salopetele de la Ramona Badescu sunt creatii desavarsite si atemporale. Poti alege intre o salopeta care merge inspre simplitate sau poti opta pentru una cu maneci transparente, cu detalii deosebite si care creaza iluzia unei supradimensionari ale acestora, pentru a fi in centrul atentiei.

Combinatia perfect echilibrata dintre feminin si masculin

Salopetele au fost initial create pentru clasa muncitoreasca a barbatilor. Dar fiindca femeile sunt inventive, cu timpul, au ajuns sa reinventeze acest item vestimentar.

Persoanelor indraznete ce aleg un astfel de outfit statement, cu siguranta nu le place sa fie monotone. Un element important in purtarea corecta a unei salopete de ocazie este accesorizarea ei. Acestea trebuie alese cu multa atentie si pot face diferenta intre o tinuta impecabila si un real esec vestimentar.

Unele salopete negre cu accentele aurii sau argintii, in functie de preferinte, ar transforma complet tinuta ta. In fabricile proprii ale marcii Ramona Badescu, fiecare obiect de vestimentatie este tratat cu o maxima importanta, personalul asigurandu-se ca produsul final este de o calitate ireprosabila.

Pe site vei gasi nu numai salopete pentru ocaziile speciala din viata dumneavoastra, dar si cele de tip casual, cu croiala scurta pana deasupra genunchiului, in culori vibrante. Materialele calitative si respirabile fac din aceste salopete definitia confortului fara a scadea din look-ul impecabil pe care il veti obtine.

Vei gasi disponibile chiar si salopete mai sport, din fas pentru plimbari sau de ce nu pentru o plimbare cu motorul, caci orice femeie arata mai bine pe o motocicleta imbracata astfel.

Pentru femeile mai indraznete, exista salopetele din piele ecologica. Ca o adevarata fashionista, femeia care imbraca o salopeta de piele inspira un alt nivel al increderii in sine. O pereche de pantofi negri iti va oferi cativa centimentri in plus in inaltime.

Indiferent de ocazie, o salopeta nu trebuie sa lipseasca din dulapul femeilor, fiind un articol de imbracaminte versatil si usor de purtat.

Daca va doresti o astfel de achizitie de la Ramona Badescu, puoti suna la unul dintre numerele de telefon: 0771127679, 0751355989 sau 0762812854. Ii gasesti la adresa: Arges, Stefanesti, str. Aleea Linistii, nr. 137A.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare