Spiritualitate

#popor credincios #greseli de bune maniere #rugaciune 1 Iunie

Greselile pe care le fac credinciosii cand spun rugaciuni. Renunta acum la ele

 

Rugaciunea reprezinta o forma de comunicare cu divinitatea si este o modalitate prin care credinciosii isi cauta linistea, intelegerea si indrumarea spirituala. Cu toate acestea, de-a lungul timpului, teologii, liderii religiosi, dar si credinciosii au observat anumite tendinte sau greseli comune pe care oamenii le fac atunci cand se roaga.

Iata care sunt cateva dintre greselile frecvente pe care le fac credinciosii atunci cand se roaga:

In primul rand este mentionata lipsa de sinceritatea. Rugaciunea ar trebui sa fie un moment de comunicare sincera cu divinitatea. In situatia in care o persoana spune mecanic cuvintele in discutia cu divinitatea, fara a simti cu adevarat ce spune, rugaciunea poate pierde din semnificatia sa profunda.

Asteptarea unui raspuns imediat sau specific este o alta greseala intalnita des. Exista oameni care se asteapta ca rugaciunile lor sa fie raspunse imediat sau intr-un anumit mod. Cu toate acestea, raspunsurile la rugaciuni pot veni in multe forme si la momente neasteptate.

Lipsa de perseverenta. Sunt credinciosi care renunta la rugaciune atunci cand simt ca nu primesc raspunsuri imediate sau daca se confrunta cu probleme in viata lor. Perseverenta in rugaciune si mentinerea credintei, chiar si in perioadele de indoiala sau dificultate, sunt esentiale.

Rugaciunea fara actiune. Chiar daca rugaciunea este puternica, este foarte important sa si actionezi in conformitate cu valorile, invataturile si indrumarile pe care le cauti in rugaciune. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din spiritualitate

Top

Cauta-ti perechea