Spiritualitate

#prezenta spirite #spirit

8 semne ca un spirit incearca sa te viziteze

 

De multe ori ni se intampla lucruri pe care nu le putem explica, mai ales daca cineva apropiat moare. De la vise care par extrem de reale, temperatura ambientala care scade brusc, aparate electronice care functioneaza anormal, sunt doar cateva dintre semnele care iti arata ca un spirit incearca sa ia legatura cu tine.

Spiritele nu pot comunica direct si cauta metode indirecte prin care sa-ti transmita mesaje. Iata cateva dintre cele mai comune semne la care trebuie sa fii atent:

1. Ai vise sau viziuni in timpul meditatiei

Se stie ca spiritele incearca sa ajunga la noi prin vise si meditatie. Acesta este momentul in care mintea noastra este linistita si suntem mai deschisi la posibilitati.

Ele vor crea scenarii sau personaje care sa ne atraga atentia. Atunci cand visezi, mai ales, esti aliniat cu alte taramuri, asa ca este mai usor pentru spirite sa iti vorbeasca.

Inainte de a medita sau de a dormi este cel mai bun moment pentru a cere indrumare cu sinceritate si deliberare.

2. Simturile tale sunt mai ascutite si imbunatatite

Spiritele trebuie sa comunice prin mijloace indirecte, asa ca iti vor ascuti simturile pentru ca tu sa poti observa mai usor lucrurile din jurul tau. Adesea poti vedea o miscare usoara a aerului sau vei simti un parfum care iti aminteste de o anumita persoana. 

3. Aparatele electronice actioneaza la intamplare

Cu totii am vazut asta in filme, dar asta nu inseamna ca nu este adevarat. Electronicele care pornesc si se opresc sau televizoarele care devin statice si schimba canalele - aceste fenomene vor continua pana cand vei aborda direct situatia.

4. Stii lucruri pe care nu le poti explica

Ai avut vreodata senzatia ca stii ceva ce nu-ti amintesti ca ai invatat? Acest lucru ar putea fi un spirit care iti transmite telepatic informatii. Vei avea nevoie de aceste informatii, asa ca ramai deschis la existenta lor sau le vei inchide.

De asemenea, spiritele pot conduce intuitiile. Asadar, asculta-ti intuitia, deoarece aceasta te poate conduce spre locuri necunoscute. Ai incredere in spiritele calauze.

5. Ai frisoane frecvente si aleatorii

Daca vreodata vorbesti despre cei decedati sau despre o situatie care implica morti si ai o senzatie de fior, acesta ar putea fi un indiciu clar al spiritelor.

Desi aceasta nu este intotdeauna cea mai placuta dintre senzatii, nu uita spiritele sunt pe o alta lungime de unda acum. Asadar, nu iti fie teama cand se intampla acest lucru - spiritele incearca sa te ghideze.

6. Simtiti ca esti ghidat

Ceva te trage intr-o directie, iar intuitia ta nu poate da un sens acestui lucru. In acelasi timp, instinctul tau nu se impotriveste senzatiei, iar totul este deranjant pentru ca este necunoscut.

Acesta este unul sau mai multe dintre spiritele care incearca sa te duca intr-un loc in care trebuie sa te afli sau sa-ti dezvaluie ceva care iti este ascuns.  

7. Observi ca ceasurile se opresc la anumite ore

Daca observi ca ceasurile tale se opresc la o anumita ora si nu stii ce inseamna acest lucru, ar putea fi un avertisment. Un spirit ar putea fi constient de ceva ce se va intampla in acel moment in viitor, bun sau rau, si incearca sa te avertizeze.

In acest caz, fii atent si la alte numere; acestea ar putea fi modul in care un spirit incearca sa-ti comunice un anumit lucru.

8. Simti ca temperatura scade brusc

Aceasta senzatie poate insemna diferite lucruri. Uneori, este doar un mod prin care spiritele iti intind mana si te saluta. Alteori, ar putea fi un semn din partea unui spirit, care te avertizeaza asupra unui posibil pericol.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din spiritualitate

Top

Cauta-ti perechea