Spiritualitate

#postul pastelui #rugaciune #liniste #armonie

Rugaciunea pe care sa o spui in Postul Pastelui, pentru liniste si armonie

Postul Pastelui este o perioada nu doar de abstinenta de la alimente “de dulce”, dar si o perioada de regasire, de alungare a gandurilor rele, a certurilor si a neplacerilor din viata. Credinciosii trebuie sa se roage zilnic si sa-si faca ordine in viata si in ganduri.

 

Exista o rugaciune care este perfecta pentru regasirea linistii si a caii pe care trebuie sa o parcurgi in viata. Despre aceasta rugaciune se spune ca aduce liniste si armonie in vietile celor care o rostesc. Rugaciunea trebuie rostita in timpul Postului Pastelui, ori de cate ori simti nevoia.

Rugaciunea pentru liniste si aromonie, de rostit in Postul Pastelui

“O, Dumnezeule Mare, mantuieste-ma de toate relele. O, Dumnezeule Mare, care ai harazit mangaiere tuturor Sfintilor, harazeste-mi-o si mie, care ajuti si sprijini toate lucrarile. Ajuta-ma si sprijina-ma in toate nevoile. Scapa-ma de toate primejdiile, de toti dusmanii vazuti si nevazuti.

In numele Tatalui care a creat lumea! In numele Fiului care a rascumparat-o! In numele Sfantului Duh care a implinit legea in toata a ei desavarsire.

Binecuvantarea lui Dumnezeu Tatal care cu cuvantul a zidit lumea, sa fie pururea cu mine! Binecuvantarea Domnului Iisus Hristos, fiul Marelui Dumnezeu, sa fie pururea cu mine! Binecuvantarea Sfantului Duh cu cele mai scumpe daruri ale Sale, sa fie pururea cu mine!

Doamne, norii grei ai nenorocirilor si ai supararilor se abat asupra capului meu. Intristarile sfasietoare ma coplesesc, dar ma mangai ca Tu ma iubesti si aceasta incredintare ma incurajeaza. Plin(a) de nadejde in dragostea si bunatatea Ta, nu voi lasa sa ma biruiasca impotrivirile soartei, ci ma voi lupta cu curaj, caci numai cu ajutorul Tau voi reusi. Trimite Doamne binecuvantarea Ta peste dusmanii mei cunoscuti (se spune numele) si necunoscuti si indreapta-i cu ganduri bune spre mine si spre toti ai casei mele.

Tu Doamne, doresti ca omul sa traiasca in unire si dragoste pe pamant. Fa-i si pe cei ce ma asupresc, ma urasc, ma chinuiesc, ma napastuiesc, ma descurajeaza, ma desconsidera, sa cunoasca milostivirea Ta si lumineaza-le Tu, Doamne, inima lor si fa-o primitoare de dragoste, ca sa traim in deplina unire, cu inima curata si ne iarta noua greselile, precum iertam celor ce ne gresesc noua.

Amin!”

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din spiritualitate

Top

Cauta-ti perechea