Cele mai citite despre sky-g benzina

20 de intrebuintari ale bicarbonatului de sodiu in casa

De ce este bine sa ai mereu in casa, in garaj, in masina sau in poseta un borcanel de bicarbonat? Fie ca vrei sa stingi un incendiu, sa scoti o pata sau sa iti cureti mainile, praful magic rezolva aceste probleme in doar cateva secunde

De cati bani de buzunar ai nevoie in vacanta

Cand iti planifici o vacanta, una dintre cele mai importante intrebari la care trebuie sa gasesti raspuns este de cati bani vei avea nevoie. Nimeni nu-si doreste o vacanta in care sa nu dispuna de suficiente resurse financiare pentru a-si face o placere, deoarece vacanta reprezinta tocmai acea peri

Top destinatii europene unde sa mergi cu rulota

Ti-ai cumparat sau ti-ai inchiriat o rulota si vrei sa te plimbi cu ea prin Europa? Ai in minte ideea unei aventuri, insa nu stii spre ce destinatii ai putea porni? Iata cateva sugestii din partea noastra.

Cele mai noi despre sky-g benzina

Cand vine vorba de baterii auto, nu e loc de rabat la calitate si jumatati de masura!

Pentru functionarea in cele mai bune conditii a masinii, un sofer trebuie sa acorde atentie mai multor detalii. Este vorba despre alimentarea cu benzina sau motorina, despre realizarea periodica a schimbului de ulei si de achizitionarea unei baterii auto performante, de fiecare data cand devine necesara schimbarea acestei piese.

Detalii nestiute din viata Gabriel Apostol, judecatorul care a murit dupa ce si-a injectat benzina in vene

Judecatorul Gabriel Apostol, fost concurent MasterChef, a decis pe 1 Decembrie sa isi puna capat zilelor, injectandu-si benzina in vene. Desi a fost transportat la spital, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Alegerea uneltelor de gradina: ce nu trebuie sa iti lipseasca si cum le alegi

Pentru ca gradina sa arate frumos, trebuie ca aceasta sa fie bine intretinuta. Acest lucru inseamna necesitatea de a fertiliza si ingriji in mod sistematic plantele, de a taia tufisurile, de a cosi iarba si de a tunde gazonul sau de a efectua multe alte lucrari care necesita diverse instrumente si echipamente.