Showbiz

#concurenti america expres # america expres # cuplu celebru

Stim deja cine sunt primii concurenti din urmatorul sezon America Express! E vorba de un cuplu celebru

Dupa ce timp de mai multi ani show-ul „Asia Express” a scris istorie la Antena 1, fiind lider de audienta, in 2023 a venit timpul ca emisiunea sa isi schimbe denumirea si sa devina „America Express”.

 

Primul sezon sub noua denumire a adus in show vedete precum Cortea, Bordea, Catalin Scarlatescu, Puya, Andreea Balan si Andreea Antonescu, iar jurnalistii de la Cancan afirma ca stiu deja si cine va participa in urmatorul sezon „America Express”, care va avea loc in 2024.

Potrivit sursei citate, primele vedete care au batut palma cu producatorii emisiunii sunt Tavi Clonda si Gabriela Cristea, cuplu care a mai fost ofertat si in trecut, dar care a refuzat. Cele doua vedete au motivat ca nu pot sta departe de fetitele lor, insa acum pare ca s-au razgandit!

„Deabia astept sa merg la America Express. Imi doresc sa particip impreuna cu sotia mea, desigur. Am ceva emotii, trebuie sa vedem daca pe ea o lasa sa mearga, e mai greu cand ai emisiune zilnica live. Noi doi, ca si cuplu, ca si concurenti, ii vom cam bate pe toti, suntem competitivi, sinceri, ne cunoastem foarte bine, ne stim calitatile si defectele, stim cand sa lasam fiecare de la noi, dar si cand sa-l completam pe celalalt. Nu o sa ne stea nimeni in fata, sunt convins. Gabriela le-a spus organizatorilor ca face orice, doar sa nu o bage in apa mare si sa nu manance scarbosenii. Asta e, o sa pierdem probabil proba asta. Dar o sa castigam altele. La Survivor nu m-as duce, acolo e crunt, mult prea dificil”, a spus Tavi Clonda pentru Cancan.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului