Showbiz

#Asia Express #gina pistol #pro tv #prezentatoare

Anunt incredibil: PRO TV ar pregati un show in genul Asia Express! Gina Pistol, prezentatoare?

Lider incontestabil de audienta, fie ca s-a numit Asia Express sau ca denumirea din prezent este America Express, show-ul fenoment de la Antena 1 a cucerit publicul din Romania inca de la prima difuzare.

 

Cu fel si fel de vedete care isi depasesc limitele si le arata tuturor de ce sunt in stare in drumul lor catre marele premiu, formatul adus in tara nostra de catre trustul Intact a starnit invidia televiziunilor concurente, dupa cum noteaza jurnalistii de la Click. Potrivit sursei citate, cei de la PRO TV ar cauta in aceasta perioada un show care sa rivalizeze cu America Express, mai ales dupa ce au realizat ca emisiunea Survivor nu se poate ridica la aceleasi asteptari.

Dupa cum scriu cei de la Click, PRO TV ar profita si de faptul ca Gina Pistol a plecat de la Antena 1, astfel ar dori sa o puna pe ea prezentatoare in show-ul pe care l-ar cumpara pentru a rivaliza cu America Express. Iar principalul atu al trustului PRO ar fi faptul ca Gina Pistol este iubita lui Smiley, artist foarte iubit de catre public si implicat in mai multe proiecte la PRO TV, precum Vocea Romaniei, SuperStar si Romanii au Talent.

Sursa citata mai noteaza ca Gina Pistol nu ar avea voie sa semneze cu un alt trust timp de sase luni dupa ce se termina ultimul show de la Antena 1 in care este implicata. Mai exact Chefi la Cutite, emisiune in care apare pentru ultima data si care nu a intrat inca pe post.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare