Showbiz

#emisiune cabral #inlocuire emisiune #cosmin selesi #cabral

Cosmin Selesi, prima reactie dupa ce emisiunea sa de la PRO TV va fi inlocuita cu a lui Cabral

La finalul anului trecut, PRO TV a inlocuit “Ce spun romanii” in grila de emisiuni cu un nou show prezentat de Cosmin Selesi – “Batem palma”.

 

Dupa ce Cabral a anuntat ca se retrage pentru o perioada de pe micile ecrane, in locul emisiunii sale a inceput Batem palma, un show bazat pe intuitie si noroc, prezentat de Cosmin Selesi.

La doar cateva luni de cand Cosmin Selesi a primit rolul de prezentator la PRO TV, iata ca emisiunea lui iese din grila de primavara si revine “Ce spun romanii”, emisiune prezentata de Cabral.

„Nu-mi vine sa cred ca am ajuns si la acest moment cand va putem spune ca urmeaza sa-i cunoasteti pe ultimii cinci concurenti ai primului sezon! Ma simt super norocos pentru ca am avut ocazia sa-i am alaturi de mine pe toti acesti oameni minunati, incarcati de energie si de voie buna. A fost o super atmosfera pe platourile de filmare, iar faptul ca cei de acasa ne-au fost alaturi la fiecare editie intr-un numar atat de mare inseamna ca am reusit sa le aducem si lor starea noastra.

Chiar daca acum am ajuns aproape de final, va pot spune sa ramaneti cu ochii pe paginile noastre pana vom reveni cu noi detalii despre sezonul urmator”, a scris Cosmin Selesi in mediul online.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare