Showbiz

#show incendiar #macanache #beach please

Macanache, show incendiar la "Beach, please"! Cum au reactionat fanii cand artisul a inceput sa se dezbrace

Beach Please este un festival de muzica trap organizat la malul marii care aduna trapperi romani, artisti internationali si influenceri TikTok romani. Evenimentul are loc in Costinesti, iar tinerii si-au ocupat deja locurile din fata scenei in asteptarea concertelor artistilor preferati.

 

 Festivalul a inceput pe 27 aprilie 2023, si va dura pana duminica, 30 aprilie. Tinerii asteapta cu nerabdare momentele unice ale artistilor si hit-urile cele mai populare.

In prima zi a festivalului, numerosi artisti au urcat pe scena, printre care si Macanache, un nume important al scenei muzicale romanesti, cu o comunitate impresionanta de fani. Macanache este cunoscut pentru stilul sau unic de exprimare si pentru gesturile neasteptate facute pe scena.

Artistul a surprins din nou publicul la Beach Please, cand a inceput sa-si scoata hainele de pe el, rand pe rand, si sa le arunce spre fanii lui. Macanache a renuntat chiar si la cureaua sa semnata de un brand de lux si a ramas in pantaloni scurti si sosete.

 

@beachplease Macanache a rămas fară haine la Beach, Please!😅 #beachplease #roadtofestivals #costinesti #macanache ♬ sunet original - Beach, Please! Festival

 

Gestul sau a fost foarte apreciat de fanii sai, care au considerat ca a fost un moment unic si memorabil al festivalului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare