Showbiz

#miami bici 2 #miami bici

Imagini inedite din filmul „Miami Bici 2”! Cand apare in cinematografele din Romania

Dupa ce a batut record dupa record si a scris istorie in cinematografia din Romania, dar a rupt topurile si pe Netflix, filmul „Miami Bici” va avea o continuare.

Potrivit informatiilor aparute in mediul online, „Miami Bici 2” va intra in toate cinematografele din tara in luna noiembrie, pe data de 24.

Anuntul a fost facut odata cu lansarea videoclipului Delia x Johny Romano - „Miami”, care prezinta inclusiv cadre din filmul regizat de Jesus del Cerro si care ii are in rolurile principale pe Matei Dima si pe Codin Maticiuc.

„Miami Bici 2 iese in cinema pe 24 noiembrie. S-a lansat prima melodie din film, semnata de rockstarul meu preferat Delia alaturi de Johny Romano, un baiat plin de talent. Filmul este mai mare si mai bun decat primul”, a spus BRomania.

La scurt timp dupa ce a fost lansat, videoclipul a intrat in trending si a adunat aproape 200.000 de vizualizari pe YouTube.

„Miami Bici 1 si 2 sunt proiectele mele de suflet, asadar este o bucurie imensa ca una dintre piesele de pe coloana sonora a partii a doua sa fie interpretata de Delia, care imi este prietena de foarte mult timp”, a spus Codin Maticiuc.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare