Showbiz

#concurenti love island romania #love island romania 2023 #love island romania

Cine sunt concurentii de la Love Island Romania 2023, show care va fi difuzat pe PRO TV

Zece tineri curajosi se pregatesc sa porneasca intr-o aventura epica, la Love Island Romania, in cautarea iubirii adevarate. Cine vor forma cupluri, iar cine va pleca acasa cu premiul in valoare de 50.000 de euro, vor afla telespectatorii incepand cu 2 octombrie, aproape de miezul noptii, pe PRO TV.

 

Printre concurenti se numara Ada Ileana, o tanara in varsta de 26 de ani, profesoara de limba engleza si castigatoarea titlului Miss International Romania 2022, care spune ca este singura de trei ani si inca spera sa gaseasca dragostea.

Alexandra Balea, in varsta de 23 de ani, este studenta in anul III la Medicina si spune ca ”Daca imi place de cineva, fac eu primul pas!”.

Gabriela Ilisiu, o tanara de 23 de ani, este cantareata si marturiseste ca inima ei poate fi cucerita rapid, dar nu este obisnuita sa faca primul pas in dragoste.

Josephinka Smolena, in varsta de 21 de ani, insotitoare de zbor, este o persoana curajoasa si plina de optimism, care isi exprima emotiile prin muzica si dans.

Madalina Rancea, in varsta de 26 de ani, este consultant de vanzari si a venit in emisiune in cautarea unui partener stabil emotional, empatic si amuzant.

Adrian Butusina, in varsta de 29 de ani, este antrenor personal si se descrie ca fiind un barbat care flirteaza cand este singur, dar devine extrem de romantic intr-o relatie.

Denis Iuga, in varsta de 21 de ani, este un influencer popular pe retelele sociale, unde se bucura de peste 150.000 de urmaritori, si adora petrecerile si provocarile de pe TikTok.

Andrei Bordeianu, in varsta de 23 de ani, este antrenor personal si are cerinte inalte pentru femeia ideala, cautand frumusete, inteligenta, inaltime, forma fizica, simtul umorului si energie, calitati pe care le are si el.

Eduard Caba, in varsta de 24 de ani, este model si se considera un barbat ideal datorita aspectului sau, formei fizice si inteligentei, fiind convins ca poate cuceri orice femeie, chiar daca nu simte o conexiune profunda intre ei. Cu o noua perspectiva asupra relatiilor, Eduard vrea sa demonstreze ca are mult mai mult de oferit.

Valentin Popescu, in varsta de 27 de ani, este creator de continut si isi incanta publicul pe platforma YouTube. El este cunoscut pentru farmecul sau si are o preferinta pentru femeile cu par blond. Cand vine vorba de partenera ideala, Valentin considera ca aceasta trebuie sa fie, fara indoiala, mai scunda decat el.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului