Showbiz

# teodora buciu # vocea romaniei sezon 6 #castigatoare Vocea Romaniei #vocea romaniei

Ea este castigatoarea Vocii Romaniei! Ce nu stiai despre Teodora Buciu

Are doar 17 ani si a uimit audienta cu forta si timbrul vocii sale. Astfel, a devenit a sasea Voce a Romaniei si cea de-a treia castigatoare din echipa lui Tudor Chirila. Practic, de cand este jurat, Tudor si-a spulberat competitia. 

Teodora Buciu este câștigătoarea sezonului șase Vocea României și a marelui premiu în valoare de 100.000 de euro! Tudor a reușit, pentru al treilea an consecutiv, să aducă în echipa sa marele trofeu! Chiar dacă cei doi au avut și mici divergențe în timpul competiției, Tudor a ales de fiecare dată cele mai bune melodii pentru concurentă, iar Teodora a reușit să-și impresioneze în fiecare etapă antrenorul, să cucerească publicul și să obțină foarte multe voturi.

”Mă simt extraordinar. Sunt cea mai fericită persoană de pe planeta asta. Momentul în care mi-am auzit numele mi s-a părut ireal, iar acum nu mai pot de fericire!”, a spus Teodora.

Imediat după ce a aflat că Teodora Buciu a adus trofeul Vocea României în echipa sa, Tudor Chirilă a declarat: ”Pentru mine, nu e fericirea atât de mare cât e pentru copila asta, care e absolut extraordinară. Teodora a fost de neoprit în seara asta. Oamenii de acasă sau cei care votează se pricep la muzică, iar asta s-a văzut pe tot parcursul acestui concurs.”.

Teodora Buciu are 17 ani, este originară din București și este o adolescentă veselă și mereu cu zâmbetul pe buze. A studiat pianul de la vârsta de 4 ani și apoi a început să ia lecții de chitară. De-a lungul timpului, a participat la mai multe concursuri, reușind să câștige marele premiu. Și, pentru că acest talent nu putea veni singur, Teodora a realizat că îi place foarte mult și teatrul, așa că, de un an de zile îmbină perfect teatrul cu canto și își dorește să meargă să studieze musical-ul la Londra.

La audițiile pe nevăzute a interpretat perfect melodia Purple rain, a întors toate cele patru scaune, i-a lăsat pe antrenori fără cuvinte și a decis să meargă în echipa Tudor, unde a învățat foarte multe și a descoperit că poate cânta orice gen muzical.

În etapa confruntărilor a cântat piesa Don’t rain on my parade și l-a convins încă o dată pe Tudor să mizeze pe ea, iar în runda knockout-urilor, Teodora a interpretat cu foarte multă maturitate și inventivitate melodia Bang, bang, reușind să primească aprecierea tuturor antrenorilor.

În primele două show-uri live a cântat magistral aria Lascia ch’io pianga și melodia Creep și a ajuns la sufletele românilor, care au votat-o în număr mare și au trimis-o de fiecare dată mai departe în competiție. În marea finală, Teodora a prezentat trei momente fabuloase. Singură, a cântat melodia Cry baby, iar împreună cu Tudor Chirilă a interpretat piesa Zmeul. Ultima melodie interpretată pe scena vocilor de câștigătoarea sezonului șase Vocea României a fost Who wants to live forever, alături de Tiberiu Albu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului